Superbrain Yoga en Pranic Healing

Workshop Super Brain Yoga & Pranic Healing

Dit is een workshop bestaande uit drie specifieke methodieken, om jou te helpen meer rust en ontspanning, focus & concentratie en een goede gezondheid te verkrijgen. De dag bestaat uit een Superbrain Yoga workshop (inclusief certificaat), Twee Harten Meditatie en een persoonlijke Healing. Deze technieken en methodiek komen voort uit Pranic Healing, een energetische helings-methode ontwikkeld door Master Choa Kok Sui.

Superbrain Yoga 

Supebrainyoga heeft als doel om de mentale prestaties te verbeteren en emoties helpen te reguleren. Het is gebaseerd op acupressuur, waarbij diverse energiepunten worden gestimuleerd. Dit heeft een versterkende en harmoniserende werking op de hersenen en haar functies. De techniek werkt erg goed bij ADHD/ADD, dyslexie, autisme, leer- en gedragsproblematiek en voor iedereen die zijn/haar leer & studie prestaties en concentratie wil verbeteren. De techniek kan in 2 minuten per dag toegepast worden.

Meditatie

De Twee Harten Meditatie is een meditatie, met als doel om in korte tijd innerlijke vrede en een diepe ontspanning te creëren. De meditatie maakt gebruik van het hart en het kruin centrum (chakra's), waarbij de beoefenaar ieder mens veel positiviteit & geluk toewenst. In combinatie met een mantra wordt het makkelijk om een diepe innerlijke stilte te bereiken. Deze meditatie versnelt de spirituele en persoonlijke ontwikkeling, verwijdert stress en somberheid en brengt een diep gevoel van vrede en geluk.

Pranic Healing

Pranic Healing is een energetische helingsmethode, waarbij we Prana, of de vitale levensenergie, gebruiken om fysieke & psychische klachten te behandelen en verlichten. Je krijg bij dit onderdeel uitleg, een demonstratie en een persoonlijke healing.

Meer over de trainer Alex te Paske 

Alex te Paske is Sociaal Psycholoog (BSc), Pranic Healer, gelicenseerd Pranic Healing trainer in Nederland en oprichter Healing Miracles. Hij volgde de volgende trainingen van Pranic Healing in Nederland & India: Basic Pranic Healing, Advanced Pranic Healing, Psychotherapy, Crystal Healing, Achieving Oneness with Soul, Arhatic Yoga, Kriya Shakti, Psychic Selfdefense, Superbrain Yoga, Higher Clairvoyance, Usui Reiki 1 & 2, Teramai Reiki 1 & 2, Esoterische Genezing, Opleiding Raja Yoga Frank de Boer. 

Data en prijzen workshop Superbrainyoga

Datum: zondag 10 maart
Locatie: De Roos, PC Hooftstraat
Bijdrage: € 80 in voorverkoop, €90 op de dag zelf. Superbrain Yoga certificaat is inbegrepen. (incl. koffie en thee excl. lunch)
Tijden: 10.00 - 17.00. Er is een pauze van 12.30 - 13.30

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville