Thank God Its Monday' met Huub van Zwieten

Carré theatervoorstelling 'Thank God It's Monday'. Ontdek de kunst van het werken met Huub van Zwieten, Nederlands ‘droomb aan-goeroe’, geeft 10 september in Koninklijk Theater Carré, eenmalig een avondvullende theatervoorstelling  ‘Thank God It’s Monday, Werken als Levenskunst’  

Ontdek de kunst van het werken. Steeds meer mensen ontdekken de kunst van het werken. Op 10 september kun jij ook leren hoe je dat doet van inspirerende mensen, die een gevleugeld leven leiden door hun werk op een bijzondere manier invulling te geven. Als jij ook weer wil uitkijken naar de maandagmorgen, fluitend naar je werk en er dagelijks vol energie van terugkomen? Leer  in één avond hoe; in dit heerlijke, interactieve, theaterevenement.  In Koninklijk theater Carré zal een aantal bijzondere mensen op het podium hun verhaal vertellen. Stuk voor stuk mensen die een inspirerend leven leiden, mede dankzij het werk dat ze doen. Werk levert een belangrijke bijdrage aan hun leven, en aan dat van de mensen om hen heen. Ervaar in één avond hoe ook jij van je werk levenskunst kunt maken.   Huub en zijn bijzondere gasten nemen je mee in een avondvullende reis. Bestemming: jouw droombaan!

Huub van Zwieten neemt je mee langs de geheimen van werken als levenskunst. Een vijf uur durende show die eenmalig in Carre wordt gegeven met muziek en inspirerende gasten als Hans Ubbink, Tijn Touber. De voorstelling is gebaseerd op het boek ‘Marijn is klaar met werken’, waarvan al 25.000 exemplaren verkocht zijn.

In het theater heeft Huub een keur aan bijzondere gasten verzameld

Tijn en Kris Touber met een stilteconcert

  • Ineke ‘Jump!’ Hurkmans
  • Mode-icoon Hans Ubbink
  • Stephan Morrison
  • PINC organisator Peter van Lindonk
  • Psychologe en zangeres Maruja Retana
  • Actionpainter Ottograph 

Datum : maandag 10 september 2012
Tijd : 18.00 – 23.00 uur 
Locatie : Carre, Amstel Amsterdam
Prijs : € 17/ € 26/ € 35/ € 44

http://www.youtube.com/watch?v=TBByyHg9LwE&feature=youtu.be

Tickets kan je hier bestellen 

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville