Training EFT Love & Relationships

Emotional Freedom Techniques  

Emotional Freedom Techniques, ook wel EFT genoemd, is een simpele, effectieve en uiterst veelzijdige zelfhelings techniek. De techniek is gebaseerd op het werken met de meridianen, gecombineerd met aspecten van de Chinese helingsleer, moderne psychology en het gebruik van universele liefde. 

Liefde en relaties

Hoe beschikbaar ben je om liefde te geven? Voel je je 100% geliefd? Draag je nog emotionele bagage met je mee uit vorige relaties? Deze EFT workshop is er om je te bevrijden uit je oude (relatie) patronen. Je zult zien hoe je blijvende ware liefde kunt manifesteren en hoe je de liefdes-flow en verbinding kunt versterken in je bestaande relaties. De workshop is voor zowel mensen in een relatie als voor singles en is toepasbaar op alle soorten relaties. Je liefdesleven krijgt een boost en je hart zal meer openstaan voor meer liefde. Je zult verrijkt zijn met hoeveel intiemer je kunt zijn na het investeren van slechts een paar uur in EFT en het ‘tappen’ in Liefde en Relaties.

EFT

EFT helpt je om vastgeroeste emoties en herinneringen op te lossen door het kloppen met de vingers op bepaalde acupunctuur punten in het lichaam daarbij instemmend op specifieke gevoelens, angsten, of onzekerheden. De meridianen worden hierdoor weer vrijgemaakt in het lichaam, blokkades worden opgelost en er wordt ruimte gemaakt voor liefde en acceptatie. EFT is eenvoudig, snel en doeltreffend en kan zelfs worden gebruikt worden bij verslavingen of voor en door kinderen. De methode is zo effectief dat professionals en families over de hele wereld het gebruiken.  

Meer over Sonya Sophia

Sonya Sophia (www.sonyasophia.us) komt uit Californië en is een spiritueel begaafde ‘Master level EFT trainer’ en ‘Love Activist’ met 25 jaar ervaring in de helende kunst. Ze staat bekend om haar krachtige diepe healings in combinatie met compassie, humor en liefde. Sonya Sophia helpt je je ‘Goddelijke Doel’ te herinneren en te activeren. Ze verwijdert angst en pijn en verenigd ons met liefde. Sonya Sophia is oprichter van ‘ The Sophia School of Living Arts’ en geeft trainingen in de UK, Frankrijk, Italië, Duitsland en in Amerika. Sonya Sophia geeft ieder jaar EFT workshops op het Burning Man Festival in de woestijn van Nevada, USA en sprak op het ‘International Alchemy Conference’ in LA, ‘the Leaders Causing Leaders conference’ en op het ‘Conscious Life Expo’. Daarnaast fungeerde ze als healer voor de Europese film première 3 Magic Words in Londen op 21 December 2012.

Data en prijzen

Datum: zaterdag 27 april
Locatie: De Roos, PC Hooftstraat
Bijdrage: € 70 in de voorverkoop en € 95 aan de deur
Tijden: 10:30 - 17:30 (lunch tussen 13:00 en 14:00 niet inbegrepen)

Workshops worden in het Engels gegeve
n.


Inschrijven mail 
EFT-SonyaSophia@lotsofinspiration.com

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville