Training EFT Parenting - Ouderschap

Emotional Freedom Techniques

Emotional Freedom Techniques, ook wel EFT genoemd, is een simpele, effectieve en uiterst veelzijdige zelfhelings techniek. De techniek is gebaseerd op het werken met de meridianen, gecombineerd met aspecten van de Chinese helingsleer, moderne psychology en het gebruik van universele liefde. 
 

Ouderschap

 

Heb je een kort lontje of merk je dat je snel geďrriteerd bent naar je kinderen toe? Herhaal je dingen die je zelf als kind gekwetst hebben?

Deze EFT workshop helpt je negatieve familie patronen te doorbreken en geeft je toegang tot de liefdevolle en completere versie van je ware zelf. Met EFT heb je een praktisch hulpmiddel om met zaken als driftbuien, stress door echtscheiding, ADD/ADHD, bed plassen, gezondheidsprobleem, sociale angst, slaap- en gedragsproblemen om te gaan.

EFT is een simpel, krachtig, levensreddend en liefde verrijkende techniek voor alle ouders, kinderen en gezinnen.

EFT

EFT helpt je om vastgeroeste emoties en herinneringen op te lossen door het kloppen met de vingers op bepaalde acupunctuur punten in het lichaam daarbij instemmend op specifieke gevoelens, angsten, of onzekerheden. De meridianen worden hierdoor weer vrijgemaakt in het lichaam, blokkades worden opgelost en er wordt ruimte gemaakt voor liefde en acceptatie. EFT is eenvoudig, snel en doeltreffend en kan zelfs worden gebruikt worden bij verslavingen of voor en door kinderen. De methode is zo effectief dat professionals en families over de hele wereld het gebruiken.

Meer over Sonya Sophia

Sonya Sophia (www.sonyasophia.us) komt uit Californië en is een spiritueel begaafde ‘Master level EFT trainer’ en ‘Love Activist’ met 25 jaar ervaring in de helende kunst. Ze staat bekend om haar krachtige diepe healings in combinatie met compassie, humor en liefde. Sonya Sophia helpt je je ‘Goddelijke Doel’ te herinneren en te activeren. Ze verwijdert angst en pijn en verenigd ons met liefde. Sonya Sophia is oprichter van ‘ The Sophia School of Living Arts’ en geeft trainingen in de UK, Frankrijk, Italië, Duitsland en in Amerika. Sonya Sophia geeft ieder jaar EFT workshops op het Burning Man Festival in de woestijn van Nevada, USA en sprak op het ‘International Alchemy Conference’ in LA, ‘the Leaders Causing Leaders conference’ en op het ‘Conscious Life Expo’. Daarnaast fungeerde ze als healer voor de Europese film premičre 3 Magic Words in Londen op 21 december 2012.

Data en prijzen

Datum: donderdag 25 april
Locatie: De Roos, PC Hooftstraat 183
Bijdrage: € 35 online voorverkoop en € 45 @door 
Tijden: 19:00 - 22:00

Workshops worden in het Engels gegeven.


Inschrijven kan via
EFT-SonyaSophia@lotsofinspiration.com

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville