Training Psycho-energetisch zelfmanagement

Psycho-energetisch zelfmanagement met Benjamin Adamah

Workshop psycho-energetisch zelfmanagement. In deze workshop krijg je een diep inzicht in de bescherming en conditionering van je hele welbevinden via je energielichaam.De workshop bestaat uit een lezing en daarna leer je praktische methodes voor energie-herstel. Je ontvangt een cursusmap na afloop. Je kan kaarten aan de deur kopen (60 euro)

Ontdek welke acupressuurpunten, auramethodes en energie-oplaadtechnieken je moet gebruiken om je verouderingsproces vrijwel te stoppen. Als je weet hoe je je aura beschermt en gezond houd en hoe je trauma’s of niet eigen energieen (entiteiten) verwijderd uitstoot verbetert dit enorm de kwaliteit van je leven. Cultuurfilosoof en Toledano Kabbalist Benjamin Adamah geeft in deze workshop het beste uit 25 jaar research en praktijktesten. Speciaal afgestemd op mensen die in zeer weinig tijd maximaal resultaat willen!

Lezing energetische processen & praktische oefeningen

De workshop begint met een lezing van 1,5 uur waarin je goed inzicht krijgt in de realiteit van ons energieveld en de kwetsbaarheid ervan. Het 'entiteit' probleem wordt ruim behandeld en van het taboe ontdaan dat ligt op de bespreekbaarheid ervan. Adamah toont beelden van entiteiten en psycho-energetische processen aan de hand van Kirlian materiaal en de door Dr. Harry Oldfield ontwikkelde PIP-technologie. Na de lezing volgt een praktische workshop waarbij de volgende oefeningen worden doorgenomen zodat je ze thuis met behulp van een bijgeleverde cursusmap meteen zelf kunt doen:

  • 1-Minuut voetreflex zelfmassage
  • De 4 meridiaandrukpunten waarmee alle 13 meridianen worden vrijgehouden van blokkades
  • De chakraoefening van Igor Saveljev (met deze oefening in Rusland groot succes bij vermoeidheidsyndroom)
  • De Sorath-routine. Oefening waarbij je één wordt met puur 'zonbewustzijn' die psychische trauma's en fysieke klachten kan genezen
  • De gouden licht – blauw schild oefening. Ideaal bij beroepen die psycho-energetisch belastend zijn, als ziekenhuis-, of hulpverlenerwerk.
  • Wu Chi krachtig herstel yin-yang balans kan 'niet eigen' energie krachtig verwijderen
  • Yi Jin Jing – Changhai stijl 1930 beste oefening voor snel herstel van jeugdige energie en creativiteit. Onderdeel interne shaolin gong-fu.
  • Vrije squat stimuleert de yang qi (doe energie )
  • Wake Induced Lucid Dreaming (WILD). 

De Workshop Psycho-energetisch zelfmanagement is ideaal voor: managers en iedereen met een druk stressvol bestaan, hypergevoelige mensen , chronisch vermoeidheid syndroom , mensen met 'entiteit' problemen , mensen die van een burn-out willen herstellen , stimuleren van je creativiteit , kracht en energie , het dichten van een beschadigd energieveld , mensen die meer levenslust en zelfverzekerdheid willen ervaren.

Meer over Benjamin Adamah 

Benjamin Adamah is ingewijd Toledano Kabbalist, cultuurfilosoof, esotericus, astroloog, energiewerker en auteur. Hij publiceerde de boeken Nulpunt Revolutie in 2006, Nulpunt Psychologie in 2008 en in oktober 2012 zijn opus magnum Vamachara over Linker Pad spiritualiteit. Benjamin schreef voor magazines als Spiegelbeeld en Frontier Magazine. Adamah werd twee keer genomineerd voor de Frontier Science Award.

Data, prijzen etc. 

Locatie : de Roos, PC Hoofstraat 183 Amsterdam
Datum : zaterdag 16 maart 2013
Prijs
: € 50 online €60 deur  (dit is inclusief koffie en thee).   
Tijd : 13.30 - 17.30
voor bedrijven geldt een tarief van   110 incl btw je ontvangt dan een factuur


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville