Valentijns Workshop Kama Flight Massage

Valentijns Weekend Workshop 13 & 15 Februari; 'Verdiep de Intimiteit en je Sensuele Bewustzijn door 'Kama Flight Massage' met Roland Peralta (NYC).  Roland Peralta begeleidt stellen en singles (man en vrouw) uit de 'quickie-consciousness' en in de wereld van bewuste sensualiteit en diepere intimiteit door middel van de ‘ Kama Flight Massage’

‘Kama Flight Massage’ bestaat uit vijf simpele technieken gebaseerd op Acro Yoga, Thaise Massage, Sensuele Massage, 5 Rythms en Reiki. In zijn workshops neemt hij je mee in de wereld van 'Consious Sensuality' en 'Sacred Sexuality' en cultiveert en creëert een ruimte van hernieuwd bewustzijn, intimiteit, vertrouwen en sensualiteit. Zijn filosofie en de krachtige combinatie van technieken nodigt mannen uit geheel in hun mannelijke kracht te staan waardoor ze een veilige ruimte creëren waarin de vrouw een diepe connectie kan maken met haar vrouwelijke energie en zich 100% op een veilige en liefdevolle manier aan haar partner kan overgeven.

Donderdag 13 februari 2014 Kama Flight Massage Intro Workshop 19.00 – 22.00

Neem een kijkje in de wereld van de 'Conscious Sensuality' en 'Sacred Sexuality' van Roland Peralta en maak kennis met zijn filosofie en het idee achter de Kama Flight Techniek. Tijdens deze introductie krijg je een goed beeld krijg van wat het 4 uur durende voorspel programma ‘Kama Flight Massage’ precies inhoudt. Daarbij krijg je natuurlijk de mogelijkheid om de Kama Dance (deel 1 van zijn 4 technieken) zelf uit te proberen. Voor een korte intro van de Kama Dance zie http://www.youtube.com/watch?v=Jr1BX7D9fXE

Op een massage tafel word je door Roland in verschillende posities gebracht, zoals bij Acro Yoga die je in een diepe staat van ontspanning en overgave brengen. Over het algemeen wordt de Kama Dance ervaren als zeer ontspannend en voelt als zowel stretchen, vliegen en het krijgen van een massage.

Facts, data en inschrijven

Kosten: 30,-
Deze workshop is GRATIS voor degene die de workshop op zaterdag 15 februari doen
Waar: Centrum de Roos
Tickets: https://kamaflightmassage.eventbrite.nl

Zaterdag 15 februari 2014 Kama Flight Massage Full Day Workshop 10.30 – 17.30

'Verdiep de Intimiteit en je Sensuele Bewustzijn door 'Kama Flight Massage' – Roland Peralta

Duik in de wereld van de Conscious Sensuality en Sacred Sexuality. Deze workshop leidt je door de volgende 5 stappen die jou (en je partner) naar een diepere bewustzijn en intimiteit brengen.

Stap 1: 10:00 – 13:00 The Kama Dance

Tijdens stap 1 wordt de techniek van de Kama Dance voorgedaan, uitgelegd en aangeleerd.  Op een massage tafel wordt je door Roland in verschillende posities gebracht, zoals bij Acro Yoga, die je in een diepe staat van ontspanning en overgave brengen. Over het algemeen wordt de Kama Dance ervaren als zeer ontspannend en voelt als zowel stretchen, vliegen en het krijgen van een massage. Door het speelse, het fysieke en het vertrouwen die de Kama Dance oproept wordt er een ruimte gecreëerd waarin je kunt ontspannen en overgeven en is daarom een perfect begin van voorspel. http://www.youtube.com/watch?v=Jr1BX7D9fXE

Stap 2 14:00 – 17.00 The Kama Flight Massage Techniques

In deel twee van deze workshop komen de volgende 4 technieken aan bod door middel van een video en uitvoerige uitleg en toelichting van Roland.  

1) The Magic Touch, een erotische massage

2) The Yoni Massage

3) G-spot Massage

4) The Magic Wand  

Belangrijk: Het in de praktijk brengen van deze technieken gebeurd NIET tijdens de workshop.  

Aan het eind van de workshop zul je een techniek hebben geleerd die eindeloos kan worden gevarieerd, zul je inzicht hebben gekregen in je Sensuele en Seksuele Bewustzijn en zal er ruimte zijn gemaakt voor een nieuwe diepere en bewuste fysieke en emotionele connectie bij jou en je partner (of toekomstige partners)

Facts, data en inschrijven

Kosten: 124,- (of 94,- voor degene die de Intro Workshop hebben gedaan)
Waar: Centrum de Roos
Tickets: https://kamaflightmassage.eventbrite.nl

Voor meer informatie over Roland Peralta zie www.kamaflightmassage.com  of mail lot@lotsofinspiration.com voor vragen over de workshop, tickets, prijzen locatie etc.

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville