Workshop de Hemel op Aarde brengen Ater Tumti

Op zondag 20 April geeft Matias de  Stefano de workshop ' Ater Tumti'  ofwel leer 'de Hemel op Aarde brengen'. Het doel van deze workshop is ons uiteindelijk opnieuw te verbinden met onze waarheid en ons doel, waarbij we het doel en de grondslagen van ons bestaan erkennen.

Matias de Stefano is een  man die heeft onthouden wat velen van ons zijn vergeten: het Goddelijke plan. Hij geeft overal ter wereld workshops hierover. Hij bespreekt de oorsprong, evolutie, geschiedenis en de maatschappij van onze planeet, om elkaar te herkennen als onderdeel van het geheel. Ons doel is om de hemel op aarde te brengen, volgens Matias.  Tijdens de workshop bespreekt hij drie fundamentele delen die we nodig hebben om ons bestaan te begrijpen:

  • Universeel Plan:  Grondslagen, oorsprong en doelen van het Universum vanuit een gezichtspunt dat afwijkt van onze menselijke opvattingen.
  • Galactisch Plan : Organisatie en doelen van sterrenstelsels en hun onderdelen en erkenning van hun invloeden op ons bestaan.
  • Aards Plan :  De logica van de Aarde te begrijpen en onze relatie met de planeet, haar geschiedenis en biologie,  en het doel van de mensheid.

Onderwerpen o.a.:

Wat is God? Universele Oorsprong
De 22 Dimensies
Buitenaardsen en Galactische Confederatie
Meesters en Gidsen
Huidige problemen: Waarom bestaan ze?
Sleutels tot verandering

Meer over Matias de Stefano:

Hij is geboren in de stad Venado Tuerto in Argentinië in augustus 1987 en van kinds af aan kon hij zich situaties en realiteiten van ver voor zijn geboorte herinneren . Dat zorgde ervoor dat hij in zijn puberteit al mensen aantrok met vragen over spiritualiteit en de geschiedenis van de menselijke ontwikkeling. Als tiener onderging Matías meerdere fases waarin hij zich nog meer begon te herinneren en waarin hij boodschappen ontving uit andere sferen, vooral over wat wij het Planetair of Collectief Bewustzijn noemen, waarover hij informatie ontving die al onze werkelijkheidsconcepten verenigt.

Matias vertelt in een  interview  over zijn herinneringen:  In het begin kon ik me alleen mijn vorige levens herinneren, maar dat werd al snel meer. Sommige dingen die ik me kon herinneren gaan zelfs terug naar het begin van alles, van de creatie of wat we kennen als God, de verschillende soorten mensen van de sterren, gesprekken over de confederatie van het universum, de golven van geboorten in de verschillende werelden, hoe reïncarnatie werkt, wat de systemen, de wetten van de kosmos zijn.  Ook over de geschiedenis van de mensheid en de mystieke en onbekende geschiedenis van Atlantis en Lemurie .

In 2009 begon hij aan congressen deel te nemen over nieuwe onderwijsparadigma's. Vanaf september 2009 geeft hij de workshops  ATER TUMTI: De Hemel op Aarde , waarmee hij beoogt de mensheid te helpen om zijn of haar oorsprong te herkennen aan de hand van zijn/haar persoonlijke herinneringen. De workshop wordt live in het Nederlands vertaald.

Facts & Figures

Tarief:   € 40 
Business   : € 50
Locatie De Metaal Kathedraal , Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht
Datum Zondag, 20 April 2014 14:00- 18:00  

Aanmelden

Mail  atertumtiholland@gmail.com aan Gordon Mellema  onder vermelding van “Workshop Ater Tumti”. De kosten bedragen € 40,- per persoon. Je aanmelding is definitief nadat wij je betaling hebben ontvangen. Je kunt € 40,– overmaken op NL73 ASNB 0708 5631 20 tnv G. Mellema, ovv “Ater Tumti” Je ontvangt een bevestiging.

http://www.nieuwetijdskind.com/workshop-matias-de-stefano-ater-tumti-20-april-utrecht/

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville