Workshop de Meester Blauwdruk

De Meester Blauwdruk met Nanco Immanuel


Deze workshop is een prachtige mogelijkheid voor dit kalenderjaar 2013. Voor velen lijkt het een droom, wishful thinking of onmogelijk om hier op Aarde meester te zijn en tegelijkertijd je blauwdruk te leven.
 

In dit belangrijke jaar 2013 begint er een enorme switch te komen in deze overtuigingen. Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid en zult dat dit jaar nog veel sterker kunnen ervaren. Kies jij er werkelijk voor om meester te zijn over alle facetten in jouw leven, en om jouw diepste passie en grootste kwaliteiten te leven? 
Dan is deze dag echt iets voor jou! Op 30 maart 2013 neemt Nanco Immanuël jou mee op een diepe, innerlijke reis waar de meester leeft en waar de ongelimiteerde mogelijkheden aanwezig zijn binnen dit universum. Hierin wordt je ondersteund om op een grootschaliger, geavanceerder en tegelijkertijd eenvoudiger niveau te werken met de heelheid in jezelf, waarin je alwetend bent. Alle kennis en wijsheid is in jou!

Meesterschap in het nieuwe tijdperk van Aquarius

Deze dag is gericht op een unieke combinatie. Het is onze natuur om tegelijkertijd meester te zijn en het leven van je dromen te manifesteren. Wat is meesterschap in dit Nieuwe Tijdperk van Acquarius? En wat betekent 'blauwdruk' eigenlijk? Welke tools zijn er om mijn ware potentieel te kunnen leven? Hoe kan ik samenwerken met mijn diepe innerlijke kracht en vrede? Hoe kan ik mijn knopje omzetten zodat ik de volledige balans tussen meesterschap en het leven van mijn blauwdruk kan bewerkstelligen? Het antwoord is: Door het stoppen van het scheiden van deze twee werelden!! Meesterschap IS blauwdruk leven. Een meester leeft vanuit zijn/haar hart en volgt het natuurlijke ritme van de levensenergie, van de stroom van het universum. Jij bent een instrument van een bewuste universele stroom die zich hier op Aarde manifesteert. Hierin bestaat slechts het diepste weten, de grootste passie en vreugde en de dienstbaarheid aan het Goddelijke in jou!  

Vandaag is een prachtige dag van empowerment waarin je jezelf op een totaal nieuwe wijze leert waarderen en zien, en nog veel dieper kunt ervaren hoe jij toch helemaal jouw unieke levenspad/jouw blauwdruk kunt leven binnen de verdichte structuren van onze bestaande samenleving.   Er zal veel uitgelegd worden over de mogelijkheden van jou binnen de nieuwe energie van maart/april 2013. Welke impact heeft de nieuwe 2013 energie op ons vermogen om onze hoogste waarheid te leven? Vandaag is een dag van inspiratie, activatie en herinnering. Je mag jouw herinnering voor wie jij werkelijk bent openstellen voor de meester in jou.  

Meditatie, visualisatie en afstemming op de nieuwe energie

Via verschillende meditaties, oefeningen en visualisaties wordt je afgestemd op de nieuwe energie van maart 2013. Dit is een kanaal van onvoorwaardelijke liefde en universele doorstroming. Door een krachtige balancering van de mannelijke en vrouwelijke krachten in jou ontstaat er een nieuwe jij, een wedergeboorte waarin jij je meesterschap en blauwdruk harmoniseert. Het is een bekrachtiging van jouw hele wezen waarin jij wordt aangemoedigd om jouw ZIJN helemaal te leven.  
Naast het krachtige groepsproces is er ook alle ruimte voor dialogen en vragen.
Het is een zeer krachtige, liefdevolle en transformerende workshop waarin jouw unieke mogelijkheden centraal staan.

Deze dag is een co-creatie van Rishis en the Galactic Heart Centre van Nanco Immanuël.  

Meer over Nanco Immanuël 

Nanco Immanuel  is een 'multidimensionaal mens/ascensie leraar' die zich vanuit zijn blauwdruk en bezieling inzet om de 'nieuwetijds-mens' op Aarde te ondersteunen in hun ascensie en heelwordingsproces. Het leven van ons volledige potentieel staat centraal. In 2008 richtte Nanco de Galactic Heart Centre ( www.galactic-heart-centre.com ) op, een centrum voor spiritualiteit, empowerment en ascensie. Hierin herinneren we als mensen, als groepen hoe we om kunnen gaan met de nieuwe, multidimensionale mogelijkheden van het Aquarius-Tijdperk. Hij heeft veel ervaring met betrekking tot de wetten van creatie, workshops, individuele-en groepsprocessen en de mogelijkheden van nieuwetijds-mensen. Hij is een activator van multidimensionaal bewustzijn, als een mogelijkheid voor nieuwe, zuivere en bewuste creatie en vormgeving.  

Data, prijzen etc. 

Datum: zaterdag 30 maart 2013 
Locatie: Centrum de Roos in Amsterdam (Zolderzaal)
Tijd: 10:30 t/m 17:30 uur
Prijs: 75 € (70 € bij reservering voor 25 februari 2013)

voor bedrijven geldt een tarief van 150  € je krijgt dan een factuur 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville