Workshop en Lezing Overstijg jezelf

Doorbreek de gewoonte en overstijg jezelf!  Joe Dispenza geeft een lezing en een workshop in Nederland.  Om verandering in ons leven te bewerkstelligen op ieder gewenst nivo, moeten we de gewoontepatronen doorbreken van wie we zijn. Deze mentale en emotionele denkpatronen liggen tot op celniveau in ons lichaam opgeslagen. Als we tijd en ruimte maken om te reflecteren over een nieuwe manier van zijn, dan worden de frontale hersenkwabben actief in een nieuw creatieproces. 

Lezing Overstijg jezelf!

Meester in de quantum fysica en neurowetenschapper Dr Joe Dispenza, bekend van What the Bleep do we Know!? neemt je dit  weekend mee om een proces waar jouw nieuwe droomtoekomst geboren wordt!  Hoe is het mogelijk dat in deze oneindige zee van potentieel die om ons heen bestaat we dezelfde realiteit steeds blijven hercreëren? Het brein kent het verschil niet tussen wat het ziet en wat het herinnert. Dr Joe Dispenza.


Je bent niet door je genen en programmering 'verplicht' om de rest van je leven een bepaalde manier te zijn. Er bestaat een nieuwe wetenschap op die alle mensen bekrachtigt om de realiteit te creëren die ze wensen. In Overstijg Jezelf (Breaking the Habit of Being Yourself - US versie) combineert Dr Joe Dispenza, auteur, spreker, onderzoeker en chiropractor quantum fysica, neurowetenschappen, hersenchemie, biologie en genetica om je te laten zien wat werkelijk mogelijk is.  Een unieke gelegenheid om te leren van deze meester in de quantum fysica en neurowetenschappen!

Workshop Overstijg jezelf! Extended Progressive workshop met Dr Joe Dispenza.  

Je energie verhogen: Afstemmen op je nieuwe bestemming.  In deze 2-daagse workshop zal Dr. Joe nieuw materiaal behandelen, case studies en voorbeelden delen en je leren hoe je je lichaam opnieuw kunt conditioneren aan een nieuwe mind.  Hij zal je laten zien hoe je energie die is opgeslagen in je lichaam vrijlaat in de vorm van zelf beperkende gedachten, onbewuste patronen en gememoriseerde emoties.  Hier vertelt hij  je zelf wat er gaat gebeuren.  A ls je energie van je verleden loslaat en jezelf openstelt voor een nieuwe toekomst, kun je creëren wie je werkelijk wilt zijn en wat je wilt in je leven. Honderden mensen over de hele wereld hebben deze principes toegepast en verbazingwekkende resultaten weten te bewerkstelligen in hun leven.  Deze workshop haalt je uit jouw comfort zone en duwt je door je beperkingen heen om kettingen te verbreken en je vrij te maken van de oude programma's die je gegijzeld houden. Dit is een unieke kans om je terug te trekken van je dagelijkse, geroutineerde leven met alle bekende stimuli en een nieuwe werkelijkheid te creëren. Er zal van je gevraagd worden om al je overtuigingen in de wachtkamer te zetten en ruimte te maken voor het onbekende.  

Dr. Joe neemt je mee door een aantal interactieve oefeningen en intensieve meditaties die je proces van verandering zullen verdiepen. Je zult o.a. leren om je:

- af te stemmen op het oneindig potentieel van het quantum veld.
- energie te veranderen van in het verleden leven naar leven in de toekomst 
- diepere niveaus te bereiken van de onbewuste mind
- genen te herprogrammeren
- aandacht te ontwikkelen
- mind en lichaam te trainen om in het huidige moment te zijn
- toekomstige realiteit te leven
- emotionele banden te breken met ieder ding of persoon in je bekende realiteit
en veel meer!
 

Een unieke gelegenheid om te leren van deze meester in de quantum fysica en neurowetenschappen!

Facts & Data

Datum: 4 april van 20.00-22.45, 5 en 6 april 2014 van 10 tot 19 uur.
Locatie: Landgoed Zonheuvel, Doorn
Prijs Lezing: 4 april 50 € incl BTW (koffie, thee)
Prijs Workshop: 449 € incl BTW (koffie, thee, lunch)

Meer over Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza is de innemende en buitengewoon intelligente neurowetenschapper uit de prijswinnende film  What the Bleep do We Know?!  en de sequence  What the Bleep – Down the Rabbit Hole . We herinneren hem als degene die vertelt hoe je je eigen dag kunt creëren.  Hij studeerde biochemie, studeerde cumlaude af in Chiropractie en heeft een bachelor in neurowetenschappen. Zijn poststudie bevatte neurologie, neuropsychologie, breinfunctie en chemie, de vorming van geheugen, ouder worden en lang leven.

Dispenza heeft in een heel eenvoudige methode verpakt en hij creëert een brug tussen het ware menselijk potentieel en de nieuwste wetenschappelijke theoriën uit de neurowetenschappen. Hij reisde de afgelopen tien jaar naar zo’n 20 landen en leerde duizenden mensen over de rol en functie van het menselijk brein. Hij maakt ondermeer gebruik van bewezen neuropsychologische principes waarmee het mogelijk is het brein te herprogrammeren. Dit stelt mensen in staat om hun doelen en visies te realiseren door destructieve patronen te doorbreken. Hij legt uit dat het denken op nieuwe manieren en het veranderen van overtuigingen letterlijk iemands brein opnieuw kan ‘rewiren’. De vooronderstelling bij zijn werk is dat iedereen op deze planeet het latente potentieel met zich meedraagt tot grootsheid en onbeperkte mogelijkheden.

Zijn boek  Evolve your Brain: The Science of Changing your Mind verbindt het onderwerp van gedachten en bewustzijn, de geest en het lichaam. Het boek onderzoekt de ‘biologie van verandering’. Als we werkelijk onze mind veranderen, is er fysiek bewijs van verandering in het brein.  Deze sympathieke breinmeester werd zo’n 20 jaar geleden serieus door een auto geschept en kwam met meerdere breuken in zijn wervelkolom in het ziekenhuis terecht. Zijn doctoren konden hem alleen een leven vol pijn en fysieke ongemakken beloven. Dr Joe weigerde de voorgestelde operatie en dacht zichzelf letterlijk naar genezing. Drie maanden later was hij weer mobiel als tevoren en terug op de werkvloer. Hij schrijft zijn herstel voor het grootste deel toe aan zijn kennis hoe het brein te besturen en wijdt zijn leven nu geheel aan het delen van deze essentiële en praktische kennis.  In het najaar van 2013 kwam het prijswinnende en meer praktische boek  Breaking the Habit of Being Yourself  uit in Nederlands:  Overstijg Jezelf . April 2014 verschijnt Dr Joe's nieuwste boek in Amerika:  You are your Placebo .

Dr Joe had het genoegen uit te zijn genodigd bij  TED-X  in 2013. In zijn DVD serie  Your Immortal Brain  laat Dr Joe wegen zien hoe het menselijk brein gebruikt kan worden om de realiteit te veranderen door meesterschap over het denken. Hij deed onderzoek naar spontane genezingen waaruit bleek dat de patiënten hun mind veranderden waardoor vervolgens hun gezondheid veranderde. Hier zijn inmiddels ook talloze voorbeelden van onder (door artsen opgegeven) deelnemers aan zijn workshops, wat wetenschappelijk werd gedocumenteerd.  Als hij niet reist of schrijft, behandelt hij zijn cliënten in zijn chiropraktijk vlakbij Olympia, Washingto n.

Aanmelden

Meld je aan bij  www.blizevents.com

of mail office@blizevents.com  voor meer informatie


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville