Workshop Zieldialoog (workshop volgeboekt)

De workshop zit vol! Deze workshop helpt een ieder die in dialoog wil komen met zijn/haar eigen ziel. Wat is dat eigenlijk een ziel? Waarom is dat ziels-contact zo belangrijk?

Een dialoog met je ziel is nodig om te snappen in welke richting te ontwikkelen en geeft aan wat er scheelt in je leven. Ziel wordt ook wel gevoelsverstand genoemd en is te raadplegen met onder andere kinesiologie (spiertesten). Spiertesten wordt uitgelegd en geoefend. De workshop wordt gegeven door Olof Smit, hij hoort je ziel en is bij uitstek in staat om hier richting aan te geven.

De workshop bestaat uit een 'down-to-earth' kennisoverdracht en over de kern van spiritualiteit door de pragmaticus Olof Smit, gevolgd door oefeningen, een lezing over de basis van spiritualiteit en het oefenen met o.a. spiertesten. Olof Smit helpt je in deze workshop door onbewuste blokkades heen te breken. Het ontnuchterende effect heeft daags na de workshop nog effect en maakt de meesten van ons een ander mens. Je krijgt een heldere kijk op de wereld terug en je ogen worden geopend. En je leert kijken, denken en voelen vanuit je hart.

Olof Smit (1940), kleinzoon van een boer is filmmaker en sjamaan en woonachtig in Brazilie. Op 52-jarige leeftijd dook Smit het woud in om remedies te leren tegen allerlei kwalen. De 300 jaar geleden gevluchtte slaven wisten zich te handhaven in het Amazone-regenwoud met medicijnen uit de natuur. Smit bleef 14 jaar. Hij kwam terug als volleerd medicijnman en sjamaan en had zijn roeping gevonden.

Eenmaal terug bracht hij het geleerde in praktijk en bracht heling in Nederland en buitenland door de zogenaamde spirituele blokkade bij mensen te kantelen. Hij beschermde mensen tegen ziektes. Sommige mensen die ernstige klachten hadden bleken volledig gezond als eenmaal deze blokkades opgeheven werden.

Een veelzijdig behandelaar geeft consulten per e-mail en workshops om zijn kennis en kunde over te dragen. Olof Smit beheerst niet alleen de gave om gedachten te horen maar ook om iemands ziel te raadplegen. Het perfecte medium dus; er komt geen gezweef aan te pas. De feedback die men van hem hoort is 100% op maat, dus op u van toepassing en niemand anders. Het helpt u helemaal bij uw kern – bij u zelf en bij uw roeping. Zie http://www.earthfather.eu/pages/home.html

Workshop Zielsdialoog
Locatie: Kokopelli, Warmoesstraat 12, Amsterdam
Datum: zaterdag en zondag 2 en 3 april
Tijd 10.00 - 17.00 (eigen lunch meebrengen)
Prijs: 125 € voor het hele weekend

Schrijf je in via knop inschrijven en dan ontvang je alle informatie per mail. Als je beslist om de workshop te volgen dan geschied betaling rechtstreeks aan organisator van workshop 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville