Yoga Meditatie Intensive Course

Datum zondag 29 augustus van 9.30 tot 13.00. Workshops zijn 35 euro. De course zal worden gecontinueerd nieuwe data volgen!

De Yoga Meditatie Intensive Course is een mooie reis (een course van 4 zondagen die ook los te volgen zijn), een cadeautje voor jezelf!

Tijdens deze dag zal je meegenomen worden op een reis. Een reis die je leert over je lichaam, je chakra’s, prana, meditatie, je geest en je ziel. Op onze laatste reis zondag 29 augustus zal de focus komen te liggen op de oneindige stilte die wij zijn. Wel zullen we dit in combinatie doen met yoga en dans, zodat we een natuurlijke balans vinden tussen lichaam en geest.  

Ga je mee op reis? De Yoga Meditatie Intensive Workshop is op 29 aug en kost 35 € per worksho (inclusief yoga, meditatie, filosofie, thee, fruit).


Fraukje Hagenaars

Fraukje Hagenaars is psycholoog, yogadocent en coach en begon haar spirituele reis op 16- jarige leeftijd. Tijdens haar zoektocht heeft ze veel geleerd op het gebied van Yoga, Meditatie, Psychologie en Healing. Fraukje beoefent regelmatig Vipassana, Osho meditaties, Mindfulness, Kundalini yoga, Hatha yoga, Sivananda yoga en is ingewijd als Oneness blessing gever. Haar vele reizen door o.a. Australie, Thailand en India hebben haar geleerd over vrijheid, jezelf zijn, onvoorwaardelijke liefde, rust, verantwoordelijkheid, loslaten, vriendschap, je hart volgen en over verschillende waardensystemen t.a.v. de maatschappij en religie.   

Fraukje begeleidt mensen via haar bedrijf Soul Coaching. Bij haar coach sessies ligt de nadruk op vrijheid. De vrijheid om te zijn wie je bent en uitdrukking te geven aan je hoogste (ziels) verlangens. Aangezien veel van onze onvrijheid schuilt in onze identificatie met beperkende overtuigingen, wordt veel aandacht besteed aan het herprogrammeren van deze overtuigingen. Door haar grote schat aan tools weet ze mensen een spiegel voor te houden en hen te begeleiden op het pad naar innerlijke bevrijding.  

De yogalessen van Fraukje zijn doordrenkt van bewust in het hier en nu zijn. Zo creërt ze veel bewustzijn door veel nadruk te leggen op gewaarwordingen in het lichaam, geluiden, gevoelens, geuren etc. De verschillende asana's zijn een unieke combinatie van kracht en flexibiliteit. Verder zijn haar lessen doordrenkt van positieve affirmaties en meditatie.  


Yoga Meditatie Intensive Course   zondag 29 augustus  
Locatie: Soulful Studio, Jacob van Campen
Datum:   
Tijd  9.30 - 13.00 met thee en fruit na afloop
Prijs: 35 € per workshop  


 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville