Yoga & Meditatie Weekend

Blijdschap en levensvreugde van binnenuit. Leven vanuit liefde in plaats van angst en diepe  vrede uit je buik toelaten. En niet omdat het moet. Tijdens dit weekend doen we oefeningen vanuit zachtheid en met een glimlach op je gezicht. Wil jij je eigenliefde en mildheid naar jezelf vergroten? Kom dan naar dit weekend.

Dit yoga weekend begint op vrijdag 8 augustus rond 19 uur en eindige op zondag 10 augustus 16 uur. Het p rogramma bestaat uit verschillende blokken yoga meditatie, en meer activere meditatie's maar ook is er wat eigentijd voor een mooie wandeling of waar je dan ook behoefte aan hebt. In de lessen maak ik gebruik van yoga-houdingen, adem-oefeningen, meditatie technieken, dans en dynamische meditatie, ontspannigsoefeningen, mindfulness en systematisch werk. De vegetarische maaltijden zijn zo bereid dat ze je ondersteunen om te ontstressen meer tot rust te komen.

Locatie 

Alweer voor de 14 e keer gaan we naar de mooie en warm boederij in Brummen. In een mooie landelijke bosrijke omgeving. Er zijn 2 slaapzalen een voor mannen en een voor vrouwen mocht je liever in de buurt een eigen slaapplek zoeken bij bijv. een bed en breakfast in de buurt is dat ook mogelijk  voor info over locatie kijk op  www.vijfmorgenland.nl

Tarief

€ 265,- (2 overnachtingen 2 dag en avond programma's en alle maaltijden en extra tjes).

Katja Vermeulen

Coach en trainer. Sterk intuďtief, weet snel kern te raken, werkt oa met familieopstellingen. Katja is  al 10 jaar actief als yoga - meditatie docent en geeft o.a. weken en weekenden en is weerbaarheid en faalangst trainer. Ze is docent op de design Academy in Eindhoven en geeft daar een vak waarin meditatie en performance centraal staat.  ' Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten'. 

Katja Vermeulen (mail  katjavermeulen@hotmail.com  mocht je vragen hebben)

Info en opgave via:  www.innermezzo.nl  kijk ook voor andere data op de site.

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville