Yoga & meditatie weekend Het is stil in mij

Yoga & Meditatie Weekend - Het is stil in mij -  Een heerlijk weekendje opladen, tot rust komen en nieuwe inspiratie opdoen. In de boerderij van Vijfmorgenland neemt yoga meditatie docente Katja Vermeulen je mee. De lessen zijn zo ingericht dat je de oefeningen op je eigen nivo kunt doen, dus ook voor diegene met weinig ervaring met yoga en meditatie is het toegankelijk. 

Het programma bestaat uit yoga, meditatie, adem-oefeningen, klank en dans en ontspanningsoefeningen. Het weekend begint op vrijdag 31 oktober (19 uur) en eindige op 2 nov ( 16 uur). De maaltijden zijn vegetarisch.

Het is stil in mij - is het thema van dit weekend. Hoe kun je de drukte van de dag ontvluchten en er toch onderdeel van blijven. Het stille midden is een plek die in iedereen aanwezig is. De oefeningen staan dit weekend in dienst van het verstillen en het diep contact maken met een plek in jou waar je niets hoeft en waar je jezelf op kunt laden.  Wil jij je opnieuw openen en verbinden met een wijze stille kracht in jou?

Katja Vermeulen is yoga en meditatie docent en trainer; sterk intuitief , weet snel de kern te raken. Ze is al 10 jaar actief als yoga meditatie docent en geeft o.a weken en weekenden.  

Meld je dan aan of kijk voor meer info op  www.innermezzo.nl

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville