Yoga Workshop Breathing into Consciousness

Deze workshop maakt deel uit van een Yoga Meditatie reeks (zondag om de twee weken) met als thema; Journey into Consciousness. De workshops zijn ook los van elkaar te volgen.

Breathing into consciousness is het thema van de derde workshop (reis). Via onze ademhaling zullen we onze energie frequentie verhogen. Als je op een hogere frequentie resoneert, groeit je bewustzijn sneller en heb je beter zicht op jezelf en op levenssituaties. Je zal merken dat je acties naar de buitenwereld krachtiger en bewuster worden. Tijdens deze dag zullen we ademhalingsoefeningen, yoga, meditatie en affirmatie gebruiken om onze frequentie te verhogen.


Fraukje Hagenaars is psycholoog, yogadocent en coach. Fraukje beoefent regelmatig Vipassana, Osho meditaties, Mindfulness, Kundalini yoga, Hatha yoga, Sivananda yoga en is ingewijd als Oneness blessing gever. Haar vele reizen door o.a. Australie, Thailand en India hebben haar geleerd over vrijheid, jezelf zijn, onvoorwaardelijke liefde, rust, verantwoordelijkheid, loslaten, vriendschap, je hart volgen en over verschillende waardensystemen t.a.v. de maatschappij en religie.  

De yogalessen van Fraukje zijn doordrenkt van bewustzijn in het hier en nu. Zo creërt ze veel bewustzijn door veel nadruk te leggen op gewaarwordingen in het lichaam, geluiden, gevoelens, geuren etc. De verschillende asana's zijn een unieke combinatie van kracht en flexibiliteit. Fraukje werkt verder veel met positieve affirmaties en meditatie.


Yoga Meditatie Reeks   
Locatie: Yoga community, Herengracht 607, Amsterdam
Datum:  zondag 28
november    
Tijd  13.00 - 16.00 met thee en fruit na afloop
Prijs
35 € per workshop    

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville