Yoga Workshop Journey into Silence

Deze workshop maakt deel uit van een Yoga Meditatie reeks (zondag om de twee weken) met als thema; Journey into Consciousness. De workshops zijn ook los van elkaar te volgen.

Deze workshop, de laatste in de reeks heeft als thema; Journey into silence. De winter komt eraan en tijdens deze donkere dagen is het mooi om naar binnen te keren. Binnen in je wezen is het licht en kun je, je eigen waarheid voelen. Dat gaan we ervaren. Laat je meevoeren op een reis in het onbekende. Via meditatieve yoga en verschillende meditaties zal je gaan ontdekken wat er leeft in het diepste van je zijn.


Fraukje Hagenaars

Fraukje Hagenaars is psycholoog, yogadocent en coach en begon haar spirituele reis op 16- jarige leeftijd. Fraukje beoefent regelmatig Vipassana, Osho meditaties, Mindfulness, Kundalini yoga, Hatha yoga, Sivananda yoga en is ingewijd als Oneness blessing gever. Haar vele reizen door o.a. Australie, Thailand en India hebben haar geleerd over vrijheid, onvoorwaardelijke liefde, rust, verantwoordelijkheid, je hart volgen en over verschillende waardensystemen t.a.v. de maatschappij en religie.    

De yogalessen van Fraukje zijn doordrenkt van bewust in het hier en nu zijn. De verschillende asana's zijn een unieke combinatie van kracht en flexibiliteit. Verder maakt ze gebruik van positieve affirmaties en meditatie.  


Yoga Meditatie Reeks   
Locatie: Yoga community, Herengracht Amsterdam
Datum: 
12 december    
Tijd  14.30 - 17.30 met thee en fruit na afloop
Prijs
35 € per workshop    

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville