Yoga Workshop Open the Heart

Deze workshop maakt deel uit van een Yoga Meditatie reeks (zondag om de twee weken) met als thema; Journey into Consciousness. De workshops zijn ook los van elkaar te volgen.

Het thema van deze workshop (reis) is: Opening the Heart. Hoe kunnen we meer vanuit liefde leven? We zullen verschillende lichaamsoefeningen, meditaties en visualisaties doen om ons hart te openen en liefde volop te laten stromen. Het openen van je hart is een belangrijke stap in je bewustzijn, want leven vanuit je hart brengt lichtheid en vrede in je bestaan. Vrede in het hart zorgt voor vrede in de wereld.

Fraukje Hagenaars

Fraukje Hagenaars is psycholoog, yogadocent en coach en begon haar spirituele reis op 16- jarige leeftijd. Tijdens haar zoektocht heeft ze veel geleerd op het gebied van Yoga, Meditatie, Psychologie en Healing. Fraukje beoefent regelmatig Vipassana, Osho meditaties, Mindfulness, Kundalini yoga, Hatha yoga, Sivananda yoga en is ingewijd als Oneness blessing gever. Haar vele reizen door o.a. Australie, Thailand en India hebben haar geleerd over vrijheid, jezelf zijn, onvoorwaardelijke liefde, rust, verantwoordelijkheid, loslaten, vriendschap, je hart volgen en over verschillende waardensystemen t.a.v. de maatschappij en religie.    

De yogalessen van Fraukje zijn doordrenkt van bewust in het hier en nu zijn. Zo creërt ze veel bewustzijn door veel nadruk te leggen op gewaarwordingen in het lichaam, geluiden, gevoelens, geuren etc. De verschillende asana's zijn een unieke combinatie van kracht en flexibiliteit. Verder zijn haar lessen doordrenkt van positieve affirmaties en meditatie.  


Yoga Meditatie Reeks   
Locatie: Yoga community, Herengracht 607, Amsterdam
Datum: 
14 november    
Tijd  14.30 - 17.30 met thee en fruit na afloop
Prijs
35 € per workshop   


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville