Zomer Yoga Intensives Amsterdam

Transformatieve yoga - Zomer yoga intensives

In deze intensives gaan we dieper in op de yoga houdingen, pranayama’s, mudra’s, bandha’s en meditatie. Dit leidt tot een groter zelf inzicht.

Transformatieve yoga is een vorm van yoga ontwikkeld door Ganga Hoogendoorn. Intense yoga waarbij dieper wordt ingegaan op de yoga houdingen, het juist uitvoeren van de houdingen en bewust ademhalen. Binnen transformatieve yoga bouw je yogahoudingen op vanuit een innerlijk evenwicht. De houdingen zijn intens en worden met aandacht uitgevoerd. Hierdoor wordt het mogelijk dat gevoelens en gedachtenpatronen bewust worden.   


Door gevoelens en gedachten toe te laten kunnen deze opnieuw onderzocht worden. Hier krijg je de mogelijkheid om gevoelens en gedachten die op pijn (oude patronen) gebaseerd zijn naar liefde te brengen. Omdat er altijd een keuze is om vanuit liefde te kijken in plaats vanuit angst. Je zou kunnen zeggen dat je op een nieuwe manier kan kijken – namelijk vanuit liefde – waardoor nieuwe mogelijkheden zich kunnen aandienen in jezelf en in je leven. Hiermee speelt yoga een grote rol in alle facetten van je leven en niet alleen maar fysiek. 

Transformatie is gebaseerd op de het principe dat iedere keuze is te herleiden tot een gedachte gebaseerd op angst of liefde. Angst uit zich in problemen zoals: conflictsituaties, relatieproblemen, persoonlijke problemen en ziekte. Gedachten die gebaseerd zijn op angst worden gecorrigeerd waardoor liefde ervaren wordt. Hierdoor wordt het mogelijk om op een nieuwe manier te kijken naar deze wereld waarin we leven.

Ganga Hoogendoorn 

is oprichtster van Yogacentrum Sai Mithra en heeft transformatieve yoga ontwikkeld. Ganga beoefent yoga sinds 1978 en heeft yoga opleidingen heeft gevolgd in New York en Amsterdam waaronder hatha- en raja yoga. Door haar ontwikkeling in het lesgeven en het toepassen van ‘Een cursus in wonderen’ is transformatieve yoga ontstaan.

Facts & Figures

  • Prijs € 235,-  incl. lunch
  • 1 juni tm 3 juni 2015
Aanmeldingen ganga.hoogendoorn@gmail.com

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville