adverteren

Promotie-mogelijkheden via Rishis

Promotie op de site en in de nieuwsbrief

Wil je mensen bereiken die geďnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording? Promoot je event, opleiding of workshop via Rishis. Je activiteit wordt geplaatst in onze tweewekelijkse nieuwsbrief en/of je krijgt een plekje op onze training & eventkalender. 

Promotie via Rishis (nieuwsbrief en/of vermelding op eventkalender) is mogelijk voor activiteiten met een vergelijkbare missie als die van Rishis. Tarieven gelden tot 1 dec. 2018

Tarief events en workshops: nieuwsbrief en vermelding eventkalender
  •  € 150,- excl. BTW voor dag-workshops (tot 15 personen)

  •  € 250,- excl. BTW voor weekend-workshops

  •  € 350,- excl. BTW voor cursussen, jaar opleidingen en grote events 


  • Tarief nieuwsbrief

  •   €   75 ,-excl. BTW 3 regels met directe link 
  •   € 150,- excl BTW 5 regels met directe link
  •   € 300,- excl BTW 10 regels met directe link

     Tarief voor coaches/therapeuten
  • € 300,- excl. BTW per jaar uitgebreid profiel  
  • € 350,- excl. BTW per kwartaal voor uitgebreid profiel en vermelding in Rishis nieuwsbrief (geschikt voor internationale therapeuten)
  • € 150 excl. BTW per jaar (verkort profi el)

Omschrijving

Je event of training of reis wordt opgenomen in de Rishis Eventkalender, waar een directe link wordt geplaatst naar jouw site. Daarnaast wordt een korte beschrijving van het de training of het event opgenomen in de nieuwsbrief (7.500), die linkt naar je event in de eventkalender op www.rishis.nl


Extra


Indien je wilt dat de activiteit wordt doorgeplaatst op onze social media (facebook, twitter) dan geldt een add on van 100 e ex btw. 

We plaatsen het dan regelmatig door op onze social media pagina's op facebook van Rishis Club for Free Souls, Rishis Souls (totaal 8.000 volgers).

De tekst van je betreffende activiteit lever je aan volgens de standaard indeling van Rishis en wij redigeren deze indien nodig (een aantrekkelijke introductie van circa 5 regels, een uitgebreide omschrijving en uitleg van de training/event en een biografie van de spreker/auteur/trainer). We plaatsen de activiteit online en je hebt dan de mogelijkheid om 1 correctieronde door te geven (we behouden ons het recht voor om wel of niet alle correcties door te voeren om redactionele redenen). 

Ons advies is om een kleine korting aan te bieden via Rishis. Het evenement of de activiteit zal continue getoond worden in de eventkalender tot datum plaatsvinding en op de homepage op volgorde van datum.

Rishis stuurt een factuur met vermelding van 21% BTW. Betaling 50% vooraf. 

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville