Promotie via Rishis

Mogelijkheden promotie via Rishis

Optie 1 Co promotie 

Omschrijving dienst -  Promotie via nieuwsbrief van Rishis & vermelding op eventkalender is mogelijk voor events en/of opleidingen en workshops met een vergelijkbare missie als die van Rishis. 

Tarief -  Het tarief hiervoor is een vast tarief van 150 € excl. BTW per activiteit en 10% afdracht per boeking óf 275 € per activiteit zonder afdracht van boeking (voor grotere eventorganisaties geldt 20% afdracht bij uitwisseling activiteiten van Rishis op uw site).  

Specificatie -  Uw activiteit wordt vermeld op Rishis eventkalender en in de nieuwsbrief.  De tekst van de betreffende activiteit wordt door u aangeleverd volgens de standaard indeling van Rishis en wij redigeren deze. De inschrijvingen en betalingen lopen via Rishis. Voorwaarde is om een kleine korting aan te bieden via Rishis. Indien het een opleiding of reeks met meerdere workshops betreft dan zullen we een voorstel op maat maken. Het evenement of de activiteit zal continue getoond worden in de eventkalender (onder de betreffende categorie) en op de homepage op volgorde van datum en minimaal twee keer worden verstuurd als agenda-item in de Rishis nieuwsbrief. De aanmeldingen zullen worden verstuurd en de verdere afhandeling geschied via contractant. De contactdetails kunt u niet zonder toestemming van de deelnemer gebruiken voor andere doeleinden dan de betreffende workshop of activiteit. Contractant stuurt een factuur met vermelding van BTW min het commissie-percentage.

Optie 2 Co productie

Omschrijving dienst - Training of workshop in de vorm van een co productie onder de brand van Rishis. 

Tarief -  50%-50% (winst na aftrek van huur ruimte en eventuele lunch) 

Specificatie  - Rishis regelt een geschikte locatie en denkt mee over de opzet, pricing, data, organisatie en communicatie (zelf zet je je eigen netwerken in). Behalve 2 items in mailings zullen we ook op andere wijze communiceren afhankelijk van het onderwerp/inhoud van de activiteit (persoonlijk, social media, twitter, facebook, flyers, partners). Dit is   een co creatie waarbij we overleg hebben over de opzet qua timing, pricing. De tekst van de betreffende activiteit wordt door u aangeleverd volgens de standaard indeling van Rishis en wij redigeren deze. De activiteit wordt vermeld op Rishis eventkalender en in de nieuwsbrief.  De inschrijvingen en betalingen lopen via Rishis de contactgegevens van de deelnemers blijven eigendom van Rishis. Activiteiten van Rishis responderen beter dan promotieactiviteiten, dit is met name geschikt voor docenten die zelf ook al een grote klantenkring hebben.

Optie 3 (adverteren)

Er zijn diverse mogelijkheden (leaderboard, normal banner, rectangle) neem contact op met info@rishis.nl

Tarief

  • Tip in de Rishis Nieuwsbrief met link 195 € excl. BTW (1 alinea 5 regels)
  • Banner 1 maand 375 € excl BTW

Technische specs

Bannerformaten:  180 × 200 , 180 x 90, Full banner (468 x 60) of een leaderboard (728 x 90)


Neem hiervoor contact op met info@rishis.nl

 

Rishis is een wettelijk geregistreerd merk en concept. Alle rechten voorbehouden Rishis Club for Free Souls © Rijnsburgstraat 42-2, 1059 AW Amsterdam BTW 163253389 B01 KVK 34258773 ABN AMRO 461442418

 

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville