EFT met Sonya Sophia- Divine Purpose

Workshop Find your Divine Purpose 


Dit is de meest transformationele workshop van Sonya Sophia en een grote favoriet op het Burning Man Festival. Wat is jouw roeping? Waarom ben je hier? Ieder mens heeft unieke capaciteiten die hem geschonken zijn om te doen waarvoor hij/zij is gekomen. Echter, onder de druk van de maatschappij en moeten presteren voeren we deze maar zelden uit. Daarbij vragen velen zich hun leven af wat het precies is. Ook zijn we vaak onzeker of bang om echt uit te voeren waarvoor we hier zijn. Luister jij naar je Innerlijke Stem? Sta je volledig in je persoonlijke kracht? Je hebt lef nodig om te doen waarvoor je gekomen bent. Deze uitzonderlijke workshop geeft je de moed, kracht, motivatie en handvatten om dichterbij je passie en je roeping te komen en te gaan doen waarvoor je gekomen bent. Deze workshop wordt aanbevolen voor ieder die zijn levensmissie wil gaan vervullen en diepte wilt geven aan zijn/haar huidige bestaan.  

Wie is Sonya Sophia?

Sonya Sophia is een 'Love Activist', Master level EFT trainer en spiritueel hoog begaafd. Door haar gaven, kracht, wijsheid en spiritualiteit met EFT (Emotional Freedom Techniques) te combineren heeft ze een unieke vorm van EFT ontwikkeld die zijn zelf helende capaciteiten nog meer versterkt. Haar workshops geven een hoge dosis inzicht, healing en je verlaat ze bevrijd van oude patronen en pijn. 

Wat is EFT?

EFT is een wetenschappelijk bewezen methode die emotionele blokkades in het lichaam op heft door het kloppen op de meridianen in het lijf, zoals bij acupunctuur. Na een pijnlijke, vervelende of traumatische ervaring sla je de negatieve emoties op in het lichaam. Door terug te gaan naar deze ervaring, op de meridianen punten te kloppen en tegelijkertijd positieve affirmaties te herhalen hef je deze blokkades op. Het effect hiervan is vrijwel meteen voelbaar. Na enkele minuten begint men doorgaans met gapen, boeren, zuchten of huilen. Dit zijn enkele manieren waarbij men de blokkades los laat en de energie in het lichaam weer vrij kan stromen. De negatieve ervaring is hierdoor beter verwerkt en veel minder beladen . Vaak verlaat je de workshops met een voldaan, tintelend gevoel dat nog 2 dagen kan duren.

Data en prijzen


Datum: 30 juni  
Locatie: Fertile Ground Studio, 2e Oosterparkstraat 227 Amsterdam 
Bijdrage: € 40    
Tijden: 16.00 - 20.00

Workshops worden in het Engels gegeven. 

Voor meer info en tickets zie: 
http:// eftdivinepurpose30june.even tbrite.nl/  

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville