Full Moon Party met DJ Tommy & DJ Esta Poylesta

Rishis Full Moon Party, Connect with the Source! Op 8 juni in de Vondelkerk met DJ Esta Polyesta (Buddha Bar, Lowlands), DJ Tommy van Huystee (Mysteryland, Dance Valley) en Psycholoog en Auteur Drs. Peter Kampschuur over Kundalini en Verlichting  van het lichaam. Party met Massages, Tarot, Readings & een optreden van Rhodês .  Bestel je tickets online tot 15.00 met korting of aan de deur (5 euro duurder)


Kundalini energie en verlichting van het lichaam - Presentatie met visuals en meditatie van Peter Kampschuur. Een prikkelend verhaal over zin en onzin van ‘kundalini-ontwaken’, bewust- en éénwording, en het verband tussen spiritualiteit en energie. Peter laat je deze avond zien wat er nodig is om je energie & systeem goed in balans te krijgen en hij sluit af met een ontspannen meditatie!

Alles wat je ervaart hangt af van hoe je energie stroomt en/of stagneert. In ons bekken bevindt zich een bron van sterk geconcentreerde kracht, in India ‘Kundalini’ genoemd. Als deze op de juiste wijze wordt ingezet draagt deze bij aan bewust- en heelwording en manifestatie-kracht. Maar dezelfde energie kan ook ontregelingen teweegbrengen. 

Als je deze kracht goed gebruikt kom je tot grote persoonlijke groei. Hoe ga je om met deze oerkracht uit je eigen bekkenbron? Hoe verbind je die kracht met de energie uit de grote 'kosmische bron' zonder de grond onder je voeten te verliezen? Dat zijn de juiste  vragen op weg naar verlichting: de verlichting van het lichaam.  Na de lezing om 20.30 Party met Esta Polyesta en Tommy van Huystee  (techno, house, experimentele dance & world music)  en consults, tarot en massages.

Drs. Peter Kampschuur psycholoog, ademtherapeut en meditatieleraar. Hij heeft een individuele praktijk, geeft cursussen, publiceerde tijdschriftartikelen en de boeken  De man zonder navel – de nieuwe tijd tussen zin en onzin en  Spiritualiteit en energie: de kundalini-kwestie www.peterkampschuur.nl

Met optreden van Rhodes www.voiceofrhodes.com


Rishis Full Moon Party Connect with the Source met DJ Esta, DJ Tommy & Psycholoog Peter Kampschuur, 

Locatie:  Amsterdam, Vondelkerk
Tijd : 19.00 Lezing (18.30 ontvangst), 20.30 Party
Datum : 8 juni  2012    
Prijs: € 10 Party, 30 Full Program (Presentatie, Meditatie & Party). @door 15 euro Party en 35 full program)

 

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville