Ibiza Krachtplaatsen, 5 daagse Energiereis

Ervaar Ibiza vanuit een diepere laag. Het eiland heet je welkom vanuit haar zachte, ondersteunende en koesterende warmte, maar zet je ook in je fundament en de kracht diep in jezelf . Het eiland staat al sinds mensenheugenis bekend om haar authentieke energie en de vele gezichten. Zij staat bekend als een sterk energetische plaats op aarde.

Krachtplaatsen zijn plaatsen op de aarde waar een hele sterke energie voelbaar is. In oude tijden werden op die locaties rituelen voor kracht en heling gedaan. Vanuit een diep contact met de aarde. Deze plaatsen zijn er nog steeds, vergeten vaak, maar nog even krachtig. En zij kunnen zoveel voor ons betekenen!

Het programma:

In een vijfdaagse reis bezoeken we verschillende krachtplaatsen die een nieuw bewustzijn in jezelf wakker maken.  We begeleiden dit proces met een ondersteunend programma. Zo zullen we naast de bezoeken van de plaatsen ook werken met klankschalen, visualisaties, oefeningen die bijdragen aan een zachte heling en het integreren van nieuwe krachten in jezelf.

Naast het bestaande programma en de excursies is er ruimte om het eiland te verkennen. Het is laag seizoen in oktober dus Ibiza is een oase van rust. We nodigen je uit om dit eiland vanuit haar ware zijn te ontmoeten in de aangename nazomerzon.

Verblijf: w e hebben onze eigen locatie vlakbij de mooie baai Cala Salada. Daar beschikken we over 2-persoons en 4-persoonskamers en over een yurt met 4 tot 6 slaapplaatsen.

Lise Schimmel:

Heeft 8 jaar een praktijk waarin ze als kinderfluisteraar en reader, kinderen en ouders begeleid op hun levenspad. Ook geeft ze bewustzijns verdiepingscursussen rondom verbindende opvoeding, hoog sensitiviteit en energetische bescherming. Gevoeligheid is een kracht waarmee je je kan voeden in het leven en je je thuis kan voelen op aarde.  Ze is tevens sjamanistisch paardencoach.

Evelien Bus 

Evelien b egeleid mensen bij het hervinden van hun eigen kracht en waarheid. Ze gebruikt daarbij reading, healing en lichaamswerk (core energetica). Ze geeft individuele sessies aan volwassenen. Daarnaast begeleidt ze kinderen en jongeren met een vorm van autisme. Ze geeft (parttime) les aan de Hogeschool Utrecht.  

Facts & Data:

8 t/m 12 oktober 2015, g roepsgrootte max. 12 personen.

Prijs:

  • 440,-p.p  yurt (4 tot 6 personen)
  • 485,-p.p 4 persoonskamer
  • 560,-p.p 2 persoonskamer  

Inclusief:  5 daags programma,  overnachtingen,  ontbijt,  lakens verblijf (n aar behoefte begeleiding van of naar het vliegveld en/of locatie)


De prijs is excl:

  • vlucht (ca. 100,- a 200,- let op vroeg boeken = goedkoop reizen)
  • auto (ca, 25,- pp delen van auto. Liever eigen auto?  Reken dan op zo’n 50 a 100,-)
  • eten en drinken (ca. 120,- totaal)
  • annulering -en reisverzekering


Voor meer info en aanmelding: www.liseschimmel.nl  06-42482151

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville