Introductie workshop Massage Therapeut

Wil je leren masseren? De Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam leidt al jarenlang met veel inspiratie en plezier masseurs en massagetherapeuten op. Op 14 en 15 november aanstaande kan je proeven van de sfeer door mee te doen aan de introductieworkshop Holistische Massage. 

Het is een weekend vol beweging, oefeningen en heerlijke massage. Je leert grepen voor het hele lichaam, zodat je na afloop vrienden en familie een ontspannende massage kunt geven. Kenmerkend voor holistische massage is het uitgangspunt dat meerdere lagen van de persoon aangeraakt worden via de massage, wanneer je masseert met aandacht, rust en vanuit contact. Je leert grepen uit verschillende bronnen zoals lange, verbindende strokes uit de esalen massage en bewegingstechnieken geďnspireerd op trager. Het is een selectie die voortgekomen is uit jarenlange ervaring. Zalige ontspannende grepen, die heerlijk zijn om te geven en te ontvangen. Iedereen kan meedoen, ervaring met massage is niet nodig. 

Introductieworkshops worden gegeven door Jet Keizer of Nathalie Smit, ze zijn beiden hoofddocent van de Jaartraining Holistische Massage. Ervaren docenten die een veilige omgeving bieden en een heldere structuur. Heb je interesse in een vervolg, dan kan je bij hen alle vragen kwijt. 

Deelnemer over de introcursus

“Inspirerend, een mooie ervaring die meer de nadruk legt op voelen dan op direct alles willen of moeten begrijpen. De sfeer is ontspannen en ongedwongen. De docent gaf op humoristische wijze les, ze straalt uit wat ze zegt en is duidelijk. De combinatie van bewegen en massage is mooi in evenwicht. Veel zinvolle oefeningen om het lichaamsbewustzijn intens te ervaren.” 

Data, facts etc

Data: 14 & 15 november, 10.00-18.00

Locatie: Haarlemmerhouttuinen 23A  1013 GL Amsterdam

Tel: 020 – 3308572

Tarief: 195 euro


Aanmelden

Opgeven en meer info Akademie voor Massage en Beweging klik hier of bel 020-3308572


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville