Rebalancing Massage Opleiding

Dit is ee n cursus van 10 avonden waarbij je een volledige lichaamsmassage met Rebalancing® technieken leert geven. Rebalancing® is een liefdevolle, meditatieve vorm van massage, ontwikkeld in de ashram van Osho. Diep lichaamswerk wordt gecombineerd met gewrichtsontspanning en zachtheid in het lichaam. Je leert het lichaam te 'lezen' en op de juiste manier te voelen. Je leert aanwezig te zijn in het moment, en aan te raken zoals het op dat moment klopt.

Iedereen kan intuitief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens deze basiscursus Rebalancing massage. Het is een langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken. Waar we het meest van ontspannen is een accepterende aanraking, een gevoel dat je goed bent zoals je bent, dat je niet hoeft te veranderen. Je leert niet alleen zachte vormen van massage te geven maar ook diep in de spieren en weefsels te masseren en de gewrichten te ontspannen.

De cursus bestaat uit 10 lessen. In iedere les zal een lichaamsdeel aan bod komen. Eerst door middel van basisanatomie en daarna volgt een demonstratie hoe het betreffende lichaamsdeel te masseren. Aansluitend oefenen de deelnemers op elkaar. Je ontvangt een duidelijk instructieboek en een certificaat na afloop. De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is de cursus geschikt voor mensen die massage als aanvulling in hun beroep kunnen toepassen, bijvoorbeeld schoonheidspecialisten, sportmasseurs en therapeuten.

Dirk Heslenfeld De cursus wordt gegeven door Dirk Heslenfeld. Dirk is gepromoveerd psycholoog en gediplomeerd Rebalancer met eigen praktijk in Amsterdam: http://www.prama.nl/   Dirk heeft trainingen gevolgd op het gebied van Ayurveda, Tantra, Lomilomi en Chi Nei Tsang, en is lid van de beroepsvereniging Platform Rebalancing Nederland. Naast massagecursussen geeft hij individuele Rebalancingsessies. Prijs: 330 euro. Korting als je met een partner komt: 250 euro pp.

Data: do. 11/9, do. 18/9, do. 2/10, do. 9/10, do. 23/10, do. 30/10, do. 6/11, do. 13/11, do. 20/11, do. 27/11

Lokatie: Akademie Voor Massage & Beweging, Haarlemmer Houttuinen 23a, 1013 GL Amsterdam


Aanmelden:  info@prama.nl


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville