Rishis Business & Bewustwording (The Soul of Leadership)

The Soul of Leadership is een serie interactieve lezingen en workshops (inclusief diner en afsluitende borrel) voor ondernemers en managers over bewustwording en spiritualiteit en vindt plaats in Huize Frankendael in Amsterdam. Professoren, coaches, psychologen, filosofen en vooraanstaande mystici allen werkzaam binnen de wetenschap en/of de top van het bedrijfsleven in binnen- en buitenland zullen de lezingen en workshops verzorgen.

 

 

 

LocatieOpen inschrijving voor ondernemers en managers! De eerstvolgende workshop is 7 januari van Thieu Besselink (Leiderschap in de praktijk).  


Met deze bezielende reeks interactieve workshops en lezingen inclusief diner en afsluitende borrel in het Koetshuis biedt Rishis een vernieuwend programma op een prachtige plek aan de rand van Amsterdam .

Je kan je inschrijven voor de afzonderlijke workshops. Je kan je inschrijven voor de complete serie van 6 workshops/lezingen (inclusief borrel en diner) door op de oranje button te klikken op deze pagina. De cyclus wordt verzorgd door: Thieu Besselink, Johanna van der Schaft, Wessel Ganzevoort, Miek Pot, Jan Vaessen en Els Kikke.

De data zijn woensdag 7 januari, woensdag 11 februari, woensdag 4 maart, woensdag 1 april, woensdag 13 mei en woensdag 17 juni.

In samenwerking met Uitgeverij ten Have ontvang je de volgende boeken cadeau als je je inschrijft voor de hele reeks:

  • Han Bekkers, De druppel en de oceaan; Leiders voor een nieuwe wereld (met een voorwoord van Herman Wijffels)
  • Paul de Blot S.J. en Petra Pronk, Business Spiritualiteit
  • Miek Pot, Naar het hart van mijn ziel; 12 jaar in een kluizenaarsklooster
  • Miek Pot, De grote stilte
  • Petra Pronk, Hart voor de Zaak; de spiritualiteit van het dagelijks werk
  • Lenette Schuijt, Spiritualiteit werkt in je werk; praktische tips om zinvol aan het werk te zijn
  • Maurice de Valk, De ziel van werk; Inspiratieboek voor gezondheid, bezieling en werk

Het tarief voor de complete cyclus van 6 sessies bedraagt 1265 excl BTW. Wil je inschrijven voor de hele reeks? Klik dan op de oranje button inschrijven op deze pagina.

 

 


If you are gentle, you can shake the world - Mahatma Gandhi

 


 


 

 

PhD. Thieu Besselink 7 januari

De weg van inspiratie naar persoonlijke realisatie- Interactieve workshop

Thieu Besselink is executive coach, auteur, adviseur, en creative director van River - European Institute for Leadership & Social Innovation. Thieu werkt momenteel met het Financieel Dagblad aan een boek over leiderschap en bezielde zakelijkheid. Daarnaast is hij als onderzoeker verbonden aan het European University Institute waar hij met prof. Richard Sennett werkt aan zijn boek en PhD 'Leaders of the Abyss', over leiderschap in deze tijd van verandering en de verandering van tijden.

Meer informatie of inschrijven voor alleen deze workshop klik hier


 

Johanna van der Schaft 11 februari

De dynamiek van verandering, nieuwe tijden nieuwe denkwijzen - Workshop aan de hand van Spyral Dymanics Model

Johanna is consultant, coach en yogalerares en ontwikkelaar van The Leadership Journey

 

 

Meer informatie of inschrijven voor alleen deze workshop klik hier


 

Prof. Wessel Ganzevoort 4 maart

Leiderschap en je essentie: wat is de zin van je bestaan, welke waarden leef je echt en wat zijn je echte talenten- Lezing over leiderschap

 

W essel is bijzonder hoogleraar organisatiedynamiek en innovatie aan de Unversiteit van Amsterdam, bekleedde diverse managementfuncties bij KPMG en is actief als adviseur op gebieden als strategie, leiderschap en topstructuur

Meer informatie of inschrijven voor alleen deze workshop klik hier

 

Dr. Jan Vaessen 1 april

Authentiek inspireren - Workshop op basis van de Chakrapyschologie uit de Veda's en het Hebreeuwse denken

 

Jan is theoloog, universitair docent en predikant en schreef boeken over de ontwikkeling van het westers denken en het geloof in een postmoderne samenleving. Verder geeft hij lezingen over change management, leiderschap, communicatie, vertrouwen en authenticiteit in een veranderende cultuur.

Meer informatie of inschrijven voor alleen deze workshop klik hier


 

Drs. Miek Pot 13 mei

Authenticiteit en kracht - Interactieve lezing: de mens van de toekomst zal niet meer succesvol zijn vanwege zijn gedrag maar door wat hij ís.

Miek studeerde af aan de Universiteit van Leiden als filosoof en historicus. Na een verblijf in India (Moeder Theresa Calcutta) trad zij toe tot de orde van de Karthuizers. Zij bracht 12 jaar door door in de stilte van het Karthuizer klooster. Inmiddels geeft ze contemplatie trainingen en lezingen in het bedrijfsleven. Ze is auteur van het boek 'Naar het hart van mijn ziel', over haar periode in het klooster en 'de Grote stilte'.

Meer informatie of inschrijven voor alleen deze workshop klik hier


 

Dr. Els Kikke 17 juni

Teruggaan naar de bron: i n kaart te brengen hoe je strategische levenshouding je mentaal, emotioneel en fysiek bepaalt- Workshop op basis van lichaamswerk

Els is pyschologe (promoveerde op een onderwerp in de transpersoonlijke psychologie) en werkt als coach en trainer in binnen- en buitenland. Ze combineert de psychologie met Oosters en spiritueel gedachtengoed (o.a Almaas, Grof, Hellinger, Jung, Pierrakos, Reich, Toro en Wilber) en is verder schrijfster van 'Loskomen', 'In beweging komen vanuit Oerkracht' en 'De androgyne mens, innerlijk huwelijk van kracht en liefde'

Meer informatie of inschrijven voor alleen deze workshop klik hier


 

Meer informatie over reeks en data

De reeks workshops en lezingen vinden plaats in Huize Frankendael Middenweg 72 in Amsterdamen en start op dinsdag 9 december. De workshops en lezingen zijn inclusief koffie, thee, diner en een afsluitende borrel in het koetshuis van Huize Frankendael. De overige data zijn woensdag 7 januari, 11 februari, 4 mrt, 1 apr, 13 mei en 17 juni.

Voor meer informatie kan je bellen met Alexandra Roessingh 06-43063863 of mailen naar info@rishis.nl of alexandra@rishis.nl


 

 

Inschrijven en tarieven

Je kan je inschrijven voor de complete serie van 6 workshops en lezingen . Klik dan op de oranje button boven-en onderaan deze pagina. Je kan je ook inschrijven per 'losse' workshop. Klik dan op de link bij de betreffende workshop/lezing.


 

Tarief Workshop

Het tarief voor een enkele workshop is 248 euro excl BTW (295 euro incl. BTW) Dit is inclusief koffie, thee, drankjes, diner & borrel in koetshuis.


Tarief complete reeks van 7

Als je inschrijft voor een pakket van 7 workshops/lezingen (waarbij je er dus 1 kan overslaan) dan geldt 15% korting: 1265 euro excl BTW (1505 euro incl. BTW). Dit is inclusief koffie, thee, drankjes, diners & borrels in koetshuis en daarnaast krijg je in samenwerking met Uitgeverij ten Have de boeken cadeau


Facturen verstrekken we ter plekke.

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville