Rishis Full Moon Party 2012 met DJ Tommy & DJ Isthar

Full Moon Party Vondelkerk DJ Tommy & DJ Isthar met Econoom Daniel Zavrel met een boeiende presentatie: LeaderShift 2012, van hoofd naar hart! Met in het voorprogramma een bijzondere volle maans meditatie van Alex te Paske (Pranic Healing). Met DJ Tommy & DJ Isthar, massages, healing and consults. Smoothies, juices, prosecco and Soulfood by Peter Pan Catering (organic). Welkom vanaf 18.00 voor Food, Meditation! Presale closed kaarten aan de deur vanaf 18.00 (40 euro). Party om 20.30 (15 euro)!

Op dit moment vindt een grote transformatie plaats op diverse vlakken. De financiële crisis is de meest zichtbare veranderinging en is in essentie een bewustzijnscrisis. De focus op materiële groei heeft het financiele systeem en onze planeet volledig uit balans gebracht. De wereld heeft echte leiders nodig. Daniel laat in een 1,5 uur durende presentatie zien hoe wij zelf de stap maken naar innerlijk leiderschap een 'Leadershift', een innerlijke shift. Deze lezing is voor mensen met een open mind en vooral lef… je wereldbeeld zal radicaal veranderen!

Daniel laat zien dat onze leiders onbewust en soms bewust beinvloed worden door de zogenaamde ‘schaduwregering’, ook wel illuminati genoemd. De kritische succesfactor voor herstel is (persoonlijk) leiderschap in organisaties en politiek maar ook in ons als individu. Volgens de Maya’s, Hopis, Aboriginals, Maoris, Zulus en ook volgens de heilige Veda's zitten we nu in de beslissende ‘eind tijd’ waarin het 2 kanten uit kan: een donker of een verlicht bestaan. Het is van belang dat niet alleen leiders deze stap maken maar dat wij zelf ook de stap maken naar innerlijk leiderschap.

drs. Daniel Zavrel heeft na zijn studie bedrijfseconomie (Erasmus Universiteit Rotterdam) gewerkt als consultant bij Accenture en De Boer & Ritsema van Eck. Vervolgens werd hij directeur van Oibibio Business en richtte daarna  het trainingsbureau ‘Being in Business’ op (met clienten als ING, de Baak, McKinsey, Schouten en Nelissen, Shell, Van Lanschot Bankiers en Wereld Natuur Fonds).   

Consultants

Programma - 18.00 Soulfood met Peter Pan (vanaf 7.50) 18.30 meditatie met een Alex te Paske. Sociaal Psycholoog (BSc), Pranic Healer, gelicenseerd Pranic Healing trainer in Nederland en oprichter Healing Miracles. 19.00 Daniel Zavrel met Presentatie LeaderShift 2012, van hoofd naar hart. 20.30 Party met DJ Isthar & DJ Tommy en natuurlijk massages en consults (Tarot, Stoelmassage etc)

 

Full Moon Party

Locatie: Vondelkerk      
    Datum: 26 oktober
    Prijs: € 35 full program (pranic meditatie, lezing, party), @door 40 , 10 party (@door 15 )

Tijd: 18.00 Soulfood Peter Pan, Volle maans (Pranic Healing) Meditatie Alex te Paske 18.30, Lezing Daniel Zavrel 19.00, Party 20.30

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville