Rishis Full Moon Party met DJ Kareem Raihani

Crisis? Come to Rishis! Op vrijdag 9 december volle maans feest in de sprookjesachtige en goudkleurige Vondelkerk met lezing van drs. Peter Delahay (Astroloog & Econoom) over de sterren en deze tijd.  Wat is er gaande in onze wereld? Wat zeggen de sterren over deze crisis? Voorafgaand aan de lezing Harpmeditatie van Femke Bloem (harpiste, zangeres) en na de lezing om 20.45 Party met o.a  DJ Kareem Raihani met massages en consults. Voorverkoop gesloten toegang is mogelijk aan de deur! 

Er zijn roerige tijden in aantocht zo lijkt het. De vraag 'hoe kan ik vasthouden wat ik heb' kunnen we omzetten in 'hoe kan ik loslaten wat ik niet meer nodig heb'. Delahay laat zien welke krachten er op dit moment spelen  aan de hand van de sterren en hoe je in je persoonlijke leven kan omgaan met deze crisis.  Peter heeft een verhelderende visie op de wezenlijke drijfveren van ons bestaan in het verlengde van de wetten van ons universum. 'In de 21e eeuw is liefde en toewijding de enige bron van meerwaarde', is een van zijn stellingen die ons de weg naar de toekomst kunnen wijzen

Peter Delahay is 'Cosmic Warrior' en een veelzijdig man: bedrijfsadviseur, econoom, waterbouwkundig ingenieur & astroloog. Zo voorspelde hij bijvoorbeeld de val van de Berlijnse Muur. Hij consulteert managers en ondernemers over de astrologische wenselijkheid van beslissingen en wordt door directies en overheden ingeschakeld. Hij is sparringpartner van "Captains of Industry" en vooraanstaande politici. 

Consults & Massages (vanaf 5 €, 15 minuten)

  • Sonja Beyering, Matrix Matcher, Maya Consult
  • Arjan van Mulligen, Shiatsu Massage
  • Dirk Heslenfeld , Rebalancing Massage
  • Martin Regelman, Massage
  • Roel van Bekkum, Tarot
  • Nelleke Aulman, Talent inzicht (Tarot & Coaching)

Locatie: Vondelkerk Vondelstraat 120 Amsterdam 
Datum: vrijdag 9 december 
Tijd:
19.00 - 01.00 (ontvangst & harp 19.00, lezing 19.30, party 20.45 en 1.00 einde)

Tarieven (je kan niet apart boeken voor de lezing)
Full Program (Harpmeditatie, Lezing Peter Delahay en Party): 40 € (start 19.00)
Party: 12,50 € (start 20.45)
@door party 15 € en full program 45 € 
     

boek online met korting, zodra je hebt betaald ontvang je een bevestiging dat is je ticket. je naam staat ook bij aanvang op de lijst.                                                  

Drank en hapjes (soep, broodjes zullen verkocht worden) op eigen kosten. 


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville