Rishis Full Moon September

This large time cycle has been thought since ancient times to represent a complete cycle of human spiritual advance -   John Major Jenkins  

Fotos http://www.thehospages.com/pictures/2009-parties/2009-09-04-rishis-westerliefde/index.php

Rishis Full Moon Party staat op 4 september in het teken van het magische jaar 2012. De Maya's voorspelden al lang geleden dat het jaar 2012 een omslagpunt zal worden. Opvallend is dat de datum 21 december 2012 berekend is door meerdere volken in verschillende tijden.  Vanaf 22.00 Party met DJ Kareem Raihani & Praful!En na de lezing optreden van Berry Love!

 

 

Op 4 september bij Rishis Peter Toonen & Daniel Zavrel: een verhaal ondersteund met zorgvuldig uitgezocht beelden en filmmateriaal (o.a National Geographic) over de relatie tussen 21 december 2012 - het einde van de kalenders van de Maya's en die van de Hopi's uit Noord Amerika, de Maori's uit Nieuw Zeeland, de Zulu's uit Zuid Afrika, de oude Egyptenaren en volgens de I Ching van de Chinezen - en de ontwikkeling van het menselijke bewustzijn en DNA.

De nadruk zal vooral liggen op het positieve bewustzijnsverruimende aspect wat versterkt zal gaan plaatsvinden volgens bovengenoemde stromingen, met een groei naar de vijfde dimensie waar negativiteit feitelijk niet meer kan bestaan. In de lezing zal ook ingegaan worden op de hulp die we hiertoe lijken te krijgen van ruimer dimensionale wezens ondersteund met beelden van de 'Hubble Deep Field van de NASA'. Daarnaast zullen de sprekers ingaan op wat kun je zelf concreet doen om je eigen bewustzijn krachtig te laten groeien en je frequentie te verhogen.


 

Peter Toonen (1958) studeerde andragogie aan de Rijks Universiteit te Utrecht en heeft sinds 1985 een praktijk in personal coaching, aura-reading en healing. Van 1991 tot 1997 als stafdocent verbonden aan het CICO (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling) te Utrecht.  

 

Drs. Daniël Zavrel (1967) is de oprichter, directeur en kerntrainer/coach van Being in Business. Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft hij achtereenvolgens gewerkt bij Andersen Consulting (nu Accenture), OIBIBIO Business en De Boer & Ritsema van Eck. Hij volgde o.a opleidingen op het gebied van Change Management in Chicago, NLP, Spiral Dynamics, HeartMath en Transcendente Meditatie.

Tarieven (online)

Full Program 19.00 - 03.00: 40 euro (incl Buffet, Lezingen, Party & Consults )
Full Moon Party 22.00 - 03.00: 15 euro (incl Party en Consults)

Rishis First Friends & Love Chock alleen Party -listed- 10 euro online!)

Voorverkoop tot donderdag 3 september 12.00. Tarieven aan deur full program (vrijheid) plus 5 euro! Party 15 euro aan de deur


Consults
Voor wie wil loungen en relaxen consults & massages (dit zit inbegrepen in de prijs)


  Maya Consult Johan Beek, Lisette Hennen

  Reiki Anouk Lambrechts

  Deeksha Fraukje en Andrea

  Stoelmassage Andrew Pestel, Markus Link

Magnetiseren met kleuren Marianne

    S hamanic Healing Vimal

   Rebalancing Massage Dirk Heslenfeld

   Aura Soma Helen Poolman

   Quantum Toch Markus Link

   Astrologisch Consult Natasja Kuipers

    Reconnective Healing Wouter Groen
 


Frontier Shop & de Wizardbox

WIZARDBOX = healing in a box. De handgemaakte WIZARDBOX wordt met intentie gemaakt en brengt je dichter bij jouw tovenaarsbron. Het is een uniek kado dat je geeft aan een ander of aan jezelf en zit vol met symbolische voorwerpen. Het herinnert je via deze symbolen aan de magische capaciteiten in jezelf. Dit helpt je om vanuit jouw bron te creëren en jouw eigen talent in de wereld te zetten. www.wizardbox.nl

 


Inschrijven?
Eenvoudig! Zie oranje button. Als je je inschrijft kan je met internetbankieren direct via Ideal Easy betalen en dan is je inschrijving definitief.
Je krijgt een bevestiging én staat bij binnenkomst op de gastenlijst. Graag de procedure afronden en bij inschrijven ook direct betalen met het Ideal systeem. Als je je wel inschrijft en de procedure halverwege staakt leidt dat tot veel verwarring bij ons. Alvast dank. De banken die aangesloten zijn: ABN AMRO, ING, Postbank, SNS, Rabobank, Fortis.

Mocht je bank er niet bij staan dan kan je je inschrijven via de oranje button en zelf handmatig overmaken aan
Rishis for Free Souls ABNAMRO 461442418. Graag dan een mail sturen met als subject 'Inschrijving Rishis Full Moon september' en in de mail je naam en ordernummer vermelden en sturen aan info@rishis.nl

 

Flyer zie

http://tunuc.com/tunuc/Rishis_Party_flyer_Amsterdam_4_sep_Maya_Full_Moon_Party_in_het_teken_van_het_magische_jaar_2012.pdf

Routebeschrijving

Westerliefde ligt naast Restaurant WestergasTerras op het terrein van de Westergasfabriek en is bereikbaar met tram 10 (halte Van Limburgstirumplein). Voetgangers en fietsers nemen ter hoogte van de Van Hallstraat de brug over de Haarlemmertrekvaart. Aan de andere kant van het water ligt Restaurant WestergasTerras.

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville