Rishis Workshop Vind je Zielsmissie

Het vinden van je ‘zielsmissie’ brengt je bij de oorspronkelijke reden van je bestaan op aarde. Door in contact te komen met je ziel ontstaat er verdieping, kracht en verbinding met een hoger deel van jezelf. Dit ervaren is bijzonder en transformerend.

School of Life heeft in samenwerking met Rishis dit bijzondere programma ontwikkeld. De workshop wordt gegeven door Tuffie Vos en Ingrid Groenen, oprichters School of Life, opleidingsinstituut voor levenstherapie. In deze workshop nemen Ingrid en Tuffie je mee in een boeiende verkenning van je levenspatronen en je bewustzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Alle kanten van je mens-zijn komen aan bod: je emoties, je overtuigingen en daar waar je in het diepst van je hart naar verlangt in het leven. Ook kijk je naar de patronen die er voor hebben gezorgd dat je van het pad van je zielsmissie bent afgedwaald. Je leert jezelf energetisch ervaren, waardoor je helderder de richting in je leven kunt zien.

Door middel van geleide meditatie en krachtige oefeningen met belangrijke energiecentra in je lichaam, ga je meer waarnemen van je rijke potentieel. In de workshop werk je met muziek, visualisatie, dans en psychologie. Je gaat de diepe transformerende werking van klanken en geluid ervaren van Soundhealing.
Deze workshop geeft je de focus om nieuwe keuzes in je leven te maken.

Ingrid Groenen is mede oprichter en directeur van School of Life, Zij werkt als healer, levenstherapeut en coach  . Daarvoor was zij ruim 25 jaar actief als internationaal adviseur op het gebied van management - en communicatieprocessen in organisaties. Na haar studie culturele antropologie/niet westerse sociologie aan de UvA, is zij afgestudeerd aan de Barbara Brennan School of Healing in USA. Daarnaast volgde zij trainingen op het gebied van healing, therapie en bewustzijn zoals: Kathara Healing 1&2;  Attachment Psychotherapy and Trauma bij Center for Intentional Living, USA en Advanced Relational Energyhealing bij Dean Ramsden USA. Ingrid is lid van diverse beroepsverenigingen waaronder de Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT) en de Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG)

Tuffie Vos is mede oprichter en directeur van School of Life. Zij werkt als reader, healer levenstherapeut en stemdeskundige. Zij studeerde zang aan het conservatorium en heeft al twintig jaar een succesvolle carrière als voice over. Ze studeerde in Miami bij Barbara Brennan School of Healing en Psychic reading bij Carolina Bont. Daarnaast volgde ze The Reconnection level I, II en III, Larry Crane Release technique, Steve Rother Lightworker 5th Dimensional Living & Practical Magic. Ook volgde zij teachertraingen bij Chris James Sound Healing.

Workshop Vind je Zielsmissie  
Locatie: Delight Studio, Weteringschans, Amsterdam
Datum:  zaterdag 5 februari    
Tijd  10.00 - 17.00 (eigen lunch meebrengen)
Prijs:  95 € per workshop    

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville