Stargate Healing avond

Stargate Healingavond. De Stargate veroorzaakt grote veranderingen in je leven! Dit is een unieke kans om kennis te maken met de Stargate. De Stargate is een inter-dimensionale doorgang. Het is een geometrische vorm die diverse lagen van Heilige Geometrie bevat, een vorm van bewustzijn dat een sterk multi-dimensionaal energieveld in de ruimte creëert.

De avond bestaat uit korte meditaties met achtergrondmuziek. Deze meditaties ontvangt Prageet via channeling met zijn gids Alcazar. Tijdens de healing avond ontstaat er een interactie tussen de Stargate en de mensen die aanwezig zijn. Dit is het unieke aan en de kracht en schoonheid van de Stargate, je hoeft zelf niks te doen! De geleide meditaties verhogen de individuele frequenties van de deelnemers. Jouw rol is het waarnemen van wat er gebeurt met je eigen lichaam en energieveld. De healingavond is laagdrempelig; voor iedereen die een sprong wil maken in zijn of haar leven!

Door de intentie van de groep als geheel verhoogt de Stargate haar energie en maakt contact met hogere dimenties. De Stargate begeleidt iedereen die aanwezig is in de verandering van het eigen energieveld en helpt iedereen persoonlijk op de meest passende manier. Dit kan heling en balans voor het fysieke lichaam betekenen, een enorm inzicht of diepe ontspanning en verwijdering van stress. Persoonlijk karma kan verwijderd worden, maar ook latent aanwezige delen van de multi-dimensionale DNA-strengen worden gestimuleerd om te ontwaken, met als resultaat een groter bewustzijn. Veel mensen ervaren hun gidsen en engelen op een hele tastbare wijze. Het is ook mogelijk dat je verrezen meesters gaat zien. Neem water mee om te drinken!

Meer over Prageet, Alcazar en de Stargate

Prageet is een internationaal bekend Channel en Healer. Hij begon met channelen in 1987 in Maui, Hawaii, waar hij toen woonachtig was. Samen met zijn gids Alcazar heeft hij de Stargate ontworpen. Prageet werd zich na een aantal jaren bewust van het feit dat zijn gids Alcazar eigenlijk een ‘hoger deel’ van hemzelf was. Al meer dan 20 jaren reist Prageet met de Stargate door de Verenigde Staten, Canada en Europa om zo mensen te begeleiding in hun proces van bewustwording.

”I dedicate my life to understanding how we as humans operate, how the unconscious mind and the emotions influence us and how to move easily out of those patterns that we feel are limiting us.”

Facts, data

Locatie: Kerk OLV Bilthoven, Gregoriuslaan 8, 3723 KR Bilthoven
Tijden: 19.30 - 22.00/22.30. Deur open 19.00
Tarief: €29. ACTIE 3e ticket gratis

Als je 2 vrienden/bekenden meebrengt mag je zelf gratis naar binnen. Boek hiervoor het actie ticket en stuur Christa een email (christa@heart4earth.nl) met de namen én email adressen van de 2 personen die je meebrengt.

Aanmelden

Boek via http://www.heart4earth.nl/event/87-woensdag-9-april-prageet-harris-stargate-heali.html?partner=rishis

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville