Training - Verandering creeren kun je leren - met Willem van Eekelen

Training 'Verandering creeren kun je leren'. Alles in het leven is een keuze en we kiezen voortdurend. Dat doen we voor een groot deel onbewust. Met deze (onbewuste) keuzes creëren we de omstandigheden waarin we leven. Welke ooit gemaakte keuze zou jij willen veranderen, waardoor je leven meer wordt zoals je zou willen?

Het uitgangspunt van deze training is het gegeven dat we oneindige wezens zijn, die vanuit gewaar-zijn ieder moment opnieuw kunnen kiezen. Als je verandering in je leven wilt creëren is het goed eerst gewaar te zijn van waaruit je nu creëert. Dan kun je een andere weg kiezen.  Hoe zou het zijn als jij meer zou gaan functioneren als een oneindig wezen??

Tijdens het trainingstraject van 6 avonden ga je kijken naar wat er in jou gebeurt en wat je doet waardoor de omstandigheden in je leven zich voordoen zoals ze doen. Je gaat je blik naar binnen richten. Je gaat jezelf trainen gewaar te zijn van wat de onderstroom is van waaruit je creëert. In wezen is het een toestaan van je innerlijk weten dat er altijd is, maar waar je niet altijd naar wilt/kunt luisteren.  

Tijdens de bijeenkomsten zal worden gewerkt aan:

  • training van je gewaarzijn
  • vertrouwen op je weten
  • implementeren van gereedschappen om andere keuzes te maken
  • in praktijk brengen van deze gereedschappen 
Werkvormen

De werkvormen die we o.a. zullen gebruiken zijn meditatie, aandachtsoefeningen, visualisaties, inquiry-technieken, systemisch werk en Acces Consciousness-tools. En natuurlijk kijken we naar dat wat de avond nodig heeft. Hoewel het clearen van energetische patronen niet het hoofddoel van deze training is, zullen we daar zeker aandacht aan besteden. Het clearen is ook één van de tools die je krijgt aangereikt.

Je ontvangt de opnames van de avond in je mailbox, waardoor je er ook thuis mee aan de slag kunt.  


Willem van Eekelen 

Deze training wordt gegeven door Willem van Eekelen. Willem is Access Consciousness Bars en Bodyproces-facilitator, Quantumhealing Touch of Matrix therapeut en –trainer, begeleider van familieopstellingen en systemisch werk, Stargate facilitator en energetisch reader.

Hij heeft een praktijk in Amsterdam en organiseert diverse workshops om mensen te stimuleren te zijn wie ze in essentie zijn. Zoals de Access Bars-workshops en Energy Clearing Events.  Voor meer informatie kijk je op:  http://www.willemvaneekelen.nl


Testimonials  

Mijn gevoel over jou dat je een zeer integer, intelligent, gevoelig, wijs, bescheiden en 'kundig' mens bent.  'Kundig' omdat je werkelijk, wezenlijk contact kunt maken, hetgeen mij prachtige ervaringen gegeven heeft. Jij kunt anderen helpen het goddelijke in zichzelf te ervaren, en dat is een zeldzame gave die jij bezit. Dank je wel Willem, voor je prachtige, zuiverende en verhelderende energie!

Ik vond het best een beetje spannend maar je stelde mij erg op mijn gemak voordat we gingen beginnen, wat erg prettig was.  Het was erg fijn om mijn vraag te kunnen stellen zodat jij ernaar kon kijken en het hebt ontrafeld voor mij. De dingen die je tegenkwam waren heel herkenbaar en tegelijk kwam er een soort weten naar voren. Het was alsof ik een bevestiging kreeg van wat er lange tijd sluimerde.  Willem, dank je wel, je hebt mij weer een flink stuk verder geholpen.

Data, facts etc

De eerste avond op 15 september is een introductieavond. Je bent dan van harte welkom mee te komen doen om daarna te besluiten of je wel of niet het hele traject wilt volgen.  

Locatie: Lutmastraat 211A huis, 1074 TW in Amsterdam
Data: introductieavond 15 september,  cursus: 22 september en 6, 13, 20 en 27 oktober 2015
Tijden: 19:30 tot 22:00 uur
Bijdrage: introductieavond €20,00, cursus: €190,00

Aanmelden via info@willemvaneekelen.nl


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville