Yoga and Mindfulness Retreat Ibiza

Yoga, Mindfulness, Meditatie, ontspanning en inspiratie in een luxe villa in het Noorden van Ibiza. Laad jezelf weer helemaal op en voel de levensenergie en creativiteit weer stromen in je leven na deze 7-daagse Retrait e.  Experience the Bliss of Living

Na een succesvol retreat in mei nodige we je graag weer uit voor een nieuwe inspirerende en prikkelende yoga belevenis in het ongerepte noorden van Ibiza.  Of je nou intenser wilt leven, rust zoekt of je simpelweg beter wilt voelen. Dit is je kans.

Mirjam de Hoon en Fraukje Jasmine nemen je mee op avontuur naar jezelf tijdens dit geheel verzorgde 7-daagse retreat in het Noorden van Ibiza.  Yoga en meditaties in een natuurlijke omgeving brengen je lichaam en geest in balans. Volg een workshop, maak gebruik van individuele coaching of geniet van een massage. 's Avonds verrast de kok ons onder de bloeiende amandelbomen met een vegetarische maaltijd.  

Overdag en in de avond is er genoeg tijd om jezelf onder te dompelen in de schoonheid en magie van Ibiza.  Wij gaan in deze week alles uit de kast halen om een explosie van inspiratie, ontspanning en motivatie te bewerkstelligen bij de deelnemers.

Yoga en Mindfulness programma

08.00  Thee & Fruit

09.00  Yoga & Mindfulness

11.00  Brunch

12.00-17.00 Vrij  

Optioneel Massage, Coaching of Healing

17.00  Yoga, Mindfulness of Workshop

19.30  Diner

20.30 Vrij 

Yogavormen

Insight Yoga -  Een unieke synthese van verschillende yogastijlen. Ontspanning, ademhaling en mindfulness spelen een belangrijke rol. Door de mix van technieken verleg je je aandacht naar het hier en nu. Deze vorm van yoga vergroot je bewustzijn en laat geblokkeerde energie weer stromen. Gedachten en gepieker hebben minder grip op je. Je ontdekt wie je werkelijk bent. Insight Yoga werkt diep door in je bewustzijn. Je maakt kennis met de oneindige bron van wijsheid, de teacher, in jezelf.

Mindfulness Yoga -  Ontspannende yoga. Een combinatie van Yin Yoga met Mindfulness meditatie. Je leert observeren. Deze techniek maakt de weg vrij voor intenser leven en ervaren.

Meld je vlug aan, dan ben je ervan verzekerd dat jij er bij bent

Facts, data

Tarief: nu vanaf 896 EUR voor een kleine tweepersoonskamer tot een ruime luxe tweepersoonskamer 985 EUR. Beide met badkamer ensuite. 

alt

Inclusief:

 • 6 overnachtingen*
 • alle yogalessen en mindfulness meditaties.
 • 2 workshops
 • ontbijt en diner
 • thee, honing en gezuiverd water
 • beddengoed en handdoeken

Exclusief

 • vliegticket
 • vervoer van en naar vliegveld**
 • coaching en healing
 • massages
 • annulerings- en reisverzekering

 

Locatie:  We beschikken over een prachtige luxe villa, Can Amonita. Kijk gerust op de website voor meer informatie www.ibizavillaamonita.com/  

Groepsgrootte: m ax 12 deelnemers

* Je deelt een tweepersoonskamer. We vragen een aanbetaling van 350,-. Het resterende bedrag dient uiterlijk 30 september 2015 te zijn voldaan.

** Wij verzorgen je transfer voor € 30,-. Wil je samen met andere deelnemers een auto huren? Geef dat aan bij je boeking en wij brengen jullie in contact

Aanmelden: yoga@heartsofliving.nl of bel 06-38267213


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville