Yoga Meditatie Workshop

Op 31 oktober begint er een nieuwe Yoga Meditatie reeks (zondag om de twee weken) met als thema; Journey into Consciousness. Het is voor jezelf een cadeau als je alle vier de workshops kunt bijwonen. De workshops zijn ook los van elkaar te volgen.

De eerste workshop op 31 oktober heeft als thema: Movement into consciousness. Veel yoga wordt beoefend vanuit het hoofd. Dat is nu nét waar het niet om gaat in de yoga. Tijdens deze workshop gaan we de beoefening van yoga daarom terug brengen naar voelen. Wat gebeurt er in je lichaam? Wat voel je en waar voel je dat? Naast yoga zullen we ook dansen. Deze dag brengt je nieuwe inzichten en een groei in je bewustzijn.

Fraukje Hagenaars

Fraukje Hagenaars is psycholoog, yogadocent en coach en begon haar spirituele reis op 16- jarige leeftijd. Tijdens haar zoektocht heeft ze veel geleerd op het gebied van Yoga, Meditatie, Psychologie en Healing. Fraukje beoefent regelmatig Vipassana, Osho meditaties, Mindfulness, Kundalini yoga, Hatha yoga, Sivananda yoga en is ingewijd als Oneness blessing gever. Haar vele reizen door o.a. Australie, Thailand en India hebben haar geleerd over vrijheid, jezelf zijn, onvoorwaardelijke liefde, rust, verantwoordelijkheid, loslaten, vriendschap, je hart volgen en over verschillende waardensystemen t.a.v. de maatschappij en religie.    

De yogalessen van Fraukje zijn doordrenkt van bewust in het hier en nu zijn. Zo creërt ze veel bewustzijn door veel nadruk te leggen op gewaarwordingen in het lichaam, geluiden, gevoelens, geuren etc. De verschillende asana's zijn een unieke combinatie van kracht en flexibiliteit. Verder zijn haar lessen doordrenkt van positieve affirmaties en meditatie.  


Yoga Meditatie Reeks   
Locatie: Yoga community, Herengracht 607 Amsterdam
Datum: 
31 oktober
Tijd  14.30 - 17.30 met thee en fruit na afloop
Prijs
 35 €   


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville