Engelen Workshop bij chaas

Toegevoegd door Lisette Hennen op 27-01-2008 om 00:00

Om eens het weekend anders in te luiden, ben ik vandaag naar een workshop van Chaas geweest. In deze workshop, las ik op de site, “kan je de andere wereld ‘bewust’ aanraken, en word je begeleidt om een brug te worden tussen de twee werelden”. Deze zin had mijn nieuwsgierigheid enorm gewekt en ik besloot hier met een vriendin naar toe te gaan.

Rond 11 uur kwamen we vol spanning aan en mochten we plaatsnemen in de ruimte. Er stonden stoelen in een kring opgesteld en in het midden lagen er kleden met daaronder speciale plaatjes, die een bepaalde energie bevatten. Chaas begon met een ronde waarin iedereen afzonderlijk werd geroepen en ‘ingeblazen’. Hiermee werd je aangesloten op een hogere dimensie. Erg bijzonder om te zien hoe mensen hierop reageerden. Sommige bleven staan en begonnen bepaalde engelachtige bewegingen te maken. Halftrance heet dat. Ik hoopte dat dat niet met mij zou gebeuren.......

Stijf in mijn stoel zat ik toen het mijn beurt was maar gelukkig vertelde mijn buurvrouw dat dat niet perse hoeft, alles is gebaseerd op vrij wil. Pfoe gelukkig.... Ik liep naar Chaas toe en liet het allemaal maar over mij heen komen. De ervaring was grappig, ik voelde dat er een warme energie door mijn ruggengraat werd geblazen. Wauw! Wat gaat er nog meer volgen?

Daarna was het tijd voor het echte werk, healing. Je werd begeleidt door Chaas naar een andere wereld en werd herenigd met je lichtmeesters, overledenen en engelen. In eerste instantie voelde ik nog niets, totdat opeens mijn overleden poes drie rondjes om mijn voeten heen liep, Wat!? Is dit echt mijn poes? Ja, Batman! En de tranen liepen over mijn wangen.

Vreemd, ontroerend maar zeker bijzonder om deze workshop te ervaren. Doordat het een open groep is zijn de thema’s bij Chaas nooit vast te stellen. Hij tuned in op wat belangrijk is en krijgt vanuit het licht door hoe te handelen. Hij laat je pijn of verdriet van een ander “voelen” en zet de groep in om elkaar te healen. Opvallend is dat de mensen die soortgelijke problemen hebben maar dit op een andere manier uitten, elkaars pijn voelden. anderen voelden op dat moment niets.

Deze workshop heeft mij geleerd om meer te vertouwen op je innerlijke kracht, je intuďtie. Je leert hoe bepaalde gedachten zich vastzetten in je lichaam, en dat je deze kunt loskoppelen. Iedereen kan dat! Alleen we hebben nooit geleerd hoe.

Voor meer informatie: www.chaas.nl

« terug

Blogger

Lisette Hennen

Namaste lieve bloglezer! Ik ben Lisette Hennen, en geef Beeldende therapie & Superfoodcoaching via ‘Art... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville