Kinderen van de Nieuwe aAarde

Toegevoegd door Saskia Beugel op 03-12-2009 om 00:19

Wie zijn deze "Kinderen van de Nieuwe Aarde ?" Laat we het eerst hebben over de "Indigo Kinderen", zo genoemd omdat het een vrouw, Nancy Ann TAPPE genaamd, eerst opviel dat bepaalde kinderen een nieuwe indigo levenskleur in hun auraveld hadden. Veel mensen zeggen dat deze kinderen speciaal zijn; ik verkies te zeggen dat alle kinderen speciaal zijn, maar dat deze verschillend zijn. Het meest opvallende is, dat deze kinderen zich herinneren wie ze zijn; ze herinneren zich andere levens en dikwijls waar ze vandaan komen.


Ze weten dat ze een doel hier op deze planeet hebben en ze voelen zich als de koninklijken die ze zijn. Daar deze "Kinderen van de Nieuwe Aarde" niet geboren werden met de zogenaamde sluier die niet-indigo's hebben, kunnen ze dikwijls de kleuren rond levende dingen zien, alsook levensvormen die de rest van ons niet kunnen zien. In de ogen kijkend van deze Indigo's, is het alsof men een wijze oude ziel ziet. Inderdaad, veel van hen zijn oude zielen op deze planeet, maar er zijn ook sommige Indigo's die hier voor de eerste keer zijn. Ze komen met specialiteiten; wijsheid die naar voren komt op de gepaste tijd. Deze kinderen komen als "systeem krakers". Dat is hoe ze zijn bedoeld en daardoor passen ze niet altijd in vastgestelde systemen, dat is de reden waarom velen van hen gewoonweg weigeren om mee te doen. Traditionele linker hersenhelft gerichte onderwijsinstituten voldoen niet aan hun behoeften. Daar zij dikwijls een groter geheel zien, ze zien meer in een creatieve aanpak om problemen op te lossen, ze weigeren in de rij te staan, en wensen niet op een papagaaien manier hun leraren na te bootsen.

Omdat de Indigo Kinderen zich herinneren wie ze zijn, hebben ze niet dezelfde zelfbewustzijn waarden die andere hebben. Ouders en leraren kunnen hen niet schuldig doen voelen of hen manipuleren. Ze kijken er dwars doorheen en roepen de volwassenen op appèl. Daarom kunnen ze eenvoudigweg niet opgevoed worden zoals hun ouders vroeger. Dit kan leiden tot veel frustratie aan beide kanten. Het is daarom sterk aan te raden deze kinderen altijd met het respect dat hun toekomt te behandeld. Het is belangrijk om ons te herinneren dat ze nog altijd mensenkinderen zijn, en daarom nog leiding nodig hebben en leeftijdsgebonden beperkingen hebben. Zelfs dan moeten ze aangesproken en behandeld worden met respect en waardigheid. Indigo's keuzes aanbieden, indien ze aanwezig zijn, is een zekere manier om hun medewerking te verkrijgen. Ze willen erkend, gehoord, en in het nemen van beslissingen gekend worden. Verklaar hen (zonder neerbuigend te zijn) hoe je je voelt en wat je van hen wilt en waarom. Zoals één van mijn dochters zei : "Behandel ze niet als kinderen."

Voor meer informatie lees De Indigo Kinderen door Lee CARROLL en Jan TOBER, een noodzaak voor ouders en opvoeders, speciaal voor hen die gemerkt hebben dat er iets anders aan de gang is, of indien er moeilijkheden rijzen. Sommige Indigo's zijn verkeerd gediagnosticeerd bij gezondheidsproblemen, depressie, ADHD, enz. en dit boek biedt veel inzicht en bruikbare informatie om op alternatieve wijze te behandelen.

Bij een recente ontmoeting, vroeg ik Lee CARROLL wanneer de Indigo Kinderen begonnen te incarneren. Hij lachte en zei :"Oh, ongeveer 35 jaar geleden". Hoewel hij verder ging met verklaren dat de "pure" Indigo's niet arriveerden voor 1987. Hun voorgangers waren voorlopers die dikwijls een zeer moeilijke tijd in deze wereld hadden. Sommigen van hen zijn al niet meer hier. Ze voelen zich zeer verschillend, afgesloten en alleen, alsof niemand het kon zien en niemand hen kon begrijpen. Daar Indigo's dikwijls hun doel niet vinden vóór hun 26e of 27e levensjaar, kan het dikwijls lijken alsof ze enkel "rondhangen", hun nest niet kunnen vinden. School was niet zo goed voor de eerste Indigo's; ze vonden bijna nooit hun gelijken en hun ouders begrepen hen meestal niet. Veel eer gaat naar deze vroege Indigo's die de brug waren tussen de oude mensen energie naar pure Indigo.

De meeste kinderen die nu geboren worden, zijn Indigo Kinderen. Hun massale aanwezigheid zal de oude paradigma's opbreken. Veel van de vroege Indigo's zijn nu volwassenen, met de wijsheid, gereedschappen, inzichten en de specialiteiten om de nieuwe paradigma's te creëren. Dit is waarom ze hier zijn - om aan te tonen wat niet werkt, om ons te tonen hoe we het los kunnen laten en het opnieuw te creëren. Laat deze wezens je leraren zijn. Kijk in hun ogen, luister naar hen, maak plaats voor hen, en probeer uiteindelijk naar de wereld te kijken door hun ogen. Eer hen en ik beloof je dat ze jou ook zullen eren.

Terwijl de Indigo's geboren werden om "systeem krakers" te zijn, is er een andere golf van kinderen die geboren zullen worden om "vredestichters" te zijn. Deze worden door sommigen "Kinderen van de Kristallijne Vibratie" genoemd, door anderen "Avatar Kinderen" genoemd. Mijn informatie is dat de eerste groep van 11 van deze kinderen geboren zal worden terwijl we het nieuwe millennium ingaan. Dit zijn de voorgangers van een eerdere evolutionaire stap voor de mensheid. Het is pas sinds kort voor kinderen met deze eigenschappen veilig geworden om naar voren te komen. Ze zullen volledig gerealiseerde wezens zijn die vrede, harmonie, waarheid en liefde oproepen. Deze eerste, zachte wezens, komen in zorgvuldig gekozen families die hen met deze nieuwe paradigma's in gedachten zullen opvoeden; paradigma's die, door iedereen die erbij betrokken is, bevruchting en geboorte een bewuste keuze maken. Merk de gelijkenis van de woorden "kristal" en "Kristus". Zijn deze kinderen een groot deel van wat genoemd wordt het "Tweede Komen" ? We maken geen verbinding hier met enige religie; de term "Kristus" verwijst naar een type van zijn; met bepaalde eigenschappen die snel algemeen worden.

Deze twee generaties van kinderen zullen het aangezicht van de mensheid volledig veranderen, alsook het aanzicht van de planeet. Verwelkom hen, maak plaats voor hen, houdt ceremonies - omdat dit inderdaad gezegende tijden zijn.

     
Copyright © 1996-109 Lightworker -

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville