Marcel Messing

Toegevoegd door Saskia Beugel op 06-12-2009 om 21:58

Ik heb net Marcel Messing gezien bij Brahma Kumaris. Ik vond t erg indrukwekkend. Aan de hand van de wetenschap en ook oude geschriften Upanishads en Nag Hammadi, de Essenen en Katharen vertelt hij een bere indrukwekkend verhaal.

'Temidden van een economische crisis, klimaatsverandering en, oorlog, geweld en relationele verstoringen, ziet Marcel Messing de geboorte van een nieuw bewustzijn. Volgens zijn zienswijze leven we in een beslissende tijd voor de aarde, mens en dier. In deze overgang van chaos naar harmonie zijn naast inzicht, ook bewustwording en liefde nodig om alle veranderingen die plaatsvinden op eeuwigheidswaarde te kunnen schatten. Een spiritueel bewustzijn biedt ons de mogelijkheid om mee te werken aan de ontwikkeling van een nieuwe beschaving'


Hij spreekt ook over dat er hele zware krachtvelden bezig zijn om het lichtwezen wat we in werkeljk zijn en de mens te blokkeren in de spirituele groei die we zeer noodzakelijk ook moeten maken.

Op de vraag van Jacqueline Berg van de Bramha Kumaris of t bijvoorbeeld goed is om je op t licht te focussen en vrede en niet naar t kwaad te kijken antwoordde hij.. het gaat erom je niet te vereenzelvigen met het kwaad, je te verbinden met t kwaad maar wel om t te onthullen.. en toen... wist ik wat hij ging zeggen....ik had t al opgeschreven. .. omdat ik daar meteen aan dacht..

Al wat t kwaad nodig heeft om te groeien is goede mannen en vrouwen die niets doen' ofwel

The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it. (Einstein)


Die vind ik ijzersterk en verder zei hij Arjuna (BG) moest ook strijden en Christus pakt ook t kwaad aan maar verbind zich er niet mee. Geen energetisch veld

En dat is waar.. er is van alles aan de hand er zijn donkere krachten in t spel.. en alleen focussen op t licht en t kwaad niet onthullen gaat ons niet verder brengen.. Hij haalde ook behoorlijk fel uit naar de media en de journalistiek en zei dat ze de leugen dienen en niet de waarheid... Hij zegt wat er de komende maanden gaat gebeuren dat rijst de pan uit... we zullen terug gaan naar liefde en eigen kracht dat is de bron. We zijn lichtwezens maar er zijn duistere occulte krachten aan het werk waar arrogantie werkzaam is tegen dharma tegen liefde. Dit in de vorm van de Bio Farma de bankiers etc etc ik ben helemaal niet van de conspiracy maar ik vond t erg boeiend. Temeer omdat hij er allemaal bronnen bij haalde. Nag Hammadi geschriften, de Armeniers, de gnostiek. Bhagavad Gita, wetenschappers, artsen, cardiologen. Mijn vraag is dan nog wel wie zijn 'ze' wie zijn dan die (bijvoorbeeld) farmaceuten en bankiers.. zijn dat ook lichtwezens maar getraumatiseerde pyschopaten? Of zijn t daadwerkelijk zwarte entiteiten van een luciferiaanse planeet??

En savonds in een chatsessie met een vriendin van mij in Frankrijk hoorde ik dat mijn oom Hans broer van mijn Pa(met wie zij als jong studentje goed contact had) jaren geleden al sprak over diverse industrieen die produkten maken die een groot gevaar voor de gezondheid van de mens vormen en de journalistiek die zwijgt. Mijn oom was overtuigd van dergelijke kartels en schreef voor het Economie katern van NRC maar gaf aan dat dit in de journalistiek not done was hierover te praten.


Interessant!


http://www.wijworde nwakker.org/ intro.asp

http://clubbud.blogspot.com/« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville