Kiesha about 2012

Toegevoegd door Saskia Beugel op 11-12-2010 om 00:37

Kiesha crowther over de shifts in 2012. Whats happening...!? Amazing stuff & wisdomkeepers

Little Grandmother in Holland by Ester Poeder, Netherlands

Een mooie herfstdag eind oktober. Slot Zeist met zijn prachtige omgeving en daar vlak bij het witte kerkje. Van buiten is het niets bijzonders maar eenmaal binnen proef je de bijzondere sfeer meteen. Een uitstekende locatie voor de lezingen die Kiesha Crowther, ofwel Little Grandmother, hier zal houden voor haar Nederlandse publiek. En hoe bijzonder deze locatie precies is zal later, tijdens een emotioneel moment, nog blijken. Bij binnenkomst worden we verwezen naar de catering waar we een kop koffie of een kop verse muntthee met een heerlijk stuk vers appelgebak of iets anders lekkers erbij kunnen nemen. De kerk is vanbinnen volledig in het wit aangekleed, witte vloer, witte banken en witte ornamenten. Een gouden kroonluchter doorbreekt het wit. En deze kroonluchter is precies waardoor Kiesha zich ineens een bijzonder moment in haar jeugd herinnert. Een moment waarop het ze heel zwaar had en ze het niet meer zag zitten. Op het aller zwaarste moment in haar leven zag zij in een visioen een beeld voor zich van een gebouw dat helemaal wit was ingericht, met een enorme gouden kroonluchter en een groep mensen die in liefde naar haar opkeek.

Nu, 24 jaar later, staat ze hier en beleeft ze dat moment daadwerkelijk. Dit visioen heeft er destijds voor gezorgd dat ze hier nu staat. Dit beeld gaf haar genoeg kracht om op het moeilijkste moment van haar leven de moed te vinden om door te gaan. Zij wist op dat moment dat zij eens in de toekomst geliefd zou zijn en dat is uitgekomen. In datzelfde visioen werd haar getoond dat er op dat moment voldoende lichtwezens op aarde zouden zijn om de wereld te redden. Dit moment was heel emotioneel voor Kiesha omdat het tot haar doordrong dat dit betekent dat we nu op het punt zijn dat we de wereld daadwerkelijk gaan veranderen.

Ruim 1300 mensen zijn overal vandaan gekomen om Little Grandmother in het echt te zien. Na een korte introductie door de organisatie Heart4Earth wordt de video ‘I am Free’ getoond. Een video die je meteen tot de kern van het verhaal brengt. Dat is waar we naartoe willen. Vrij zijn. Vrij zijn om lief te hebben, vrij om een keuze te maken, vrij zijn om de verandering tot stand te brengen. Na de video vertelt Little Grandmother haar verhaal, hoe ze is opgegroeid, hoe zij lessen ontving van de stem die haar ‘child’ noemde, hoe moeilijk ze het soms had en hoe ze daardoor vaak haar toevlucht zocht in de natuur. In de wildernis ontstond een magische band met dieren, planten en bomen. Zij kan communiceren met alles wat leeft. Op haar 30 e wordt ze geroepen voor een belangrijke taak, die van wijsheidsbewaarder. Samen met 11 andere wijsheidsbewaarders zorgt zij ervoor dat eeuwenoude wijsheden gedeeld worden met het volk. Zij doet dat door lezingen en workshops maar ook door gratis video’s op Youtube. Zij heeft de Tribe of Many Colors opgericht, de Stam van Vele Kleuren en deze stam groeit elke dag. Met haar eenvoudige maar o zo belangrijke boodschap raakt ze mensen van over de hele wereld tot diep in hun hart.

Kiesha heeft een dringende boodschap over de olievlek in de Golf van Mexico. “Wij worden in de waan gelaten dat het opgelost is, ‘het gat is gedicht’ maar niets is minder waar. Het gat is gedicht maar het probleem is vooralsnog alleen verplaatst. De vele miljoenen liters olie die in zee zijn gestroomd zijn nog niet opgeruimd. Er is een chemisch goedje op de olie gelaten die ervoor zorgt dat de olie naar de bodem zakt. Dus het probleem ligt nu op de bodem van de oceaan, de plek waar al het leven ontstaat. De media houdt dit voor het volk verborgen omdat de ramp veel groter is dan de meeste mensen beseffen. 90% van het leven in de Golf is dood, 90% van alle grote vissen is dood. Dit is verschrikkelijk en het heeft veel meer invloed dan wij beseffen. Alle wateren zijn met elkaar verbonden en deze olie en de andere chemicaliën zullen nog voor veel meer problemen zorgen.”

Wat er ook gebeurt, moeder Aarde zal blijven bestaan maar hoe zit het met het voortbestaan van de mensheid? We zijn hard op weg om onszelf ten gronde te richten. Er is echter een oplossing en dat is weer leren om lief te hebben. Vroeger wist men dat alles één is, dat we één zijn met de natuur, met de dieren en met andere mensen. Door de eeuwen heen zijn we steeds meer op onszelf gericht en zijn we vergeten om lief te hebben. We leven vanuit ons verstand in plaats van vanuit ons hart. We moeten weer leren om vanuit ons hart te leven en dat kan al door er 5 minuten per dag aandacht aan te besteden. Je kunt bijvoorbeeld luisteren naar mooie muziek, een wandeling maken in de natuur, mediteren, het maakt niet uit wat je doet als je het maar ‘voelt’ met je hart. Dan herinner je je wie je werkelijk bent en dat is ontzettend belangrijk. Hoe meer mensen op deze manier gaan leven, hoe sneller de rest zal kunnen meegaan. Je kunt ook iedere dag 5 minuten de tijd nemen om rustig te gaan zitten, de liefde in je hart te voelen en deze liefde te sturen naar de gehele aarde en het universum. Als iedereen dat doet is het de meest krachtige bron om moeder aarde te redden. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan de dagelijkse meditaties op speciale tijden (zie voor meer informatie bij events; daily prayer times).

Een andere belangrijke boodschap in Zeist had te maken met de komst van het sterrenvolk. Volgens Little Grandmother staat onze ruimtefamilie klaar om ons binnenkort te ontmoeten. Wie het een beetje volgt heeft gezien dat er de laatste tijd vooral in de USA veel meldingen van ufo’s zijn. Nederland houdt zich daar helemaal buiten en meldt hier niets van in haar reguliere media. Dit is vreemd want er zijn duizenden mensen die ooggetuige zijn geweest van objecten in de lucht en veel van hen hebben deze objecten weten vast te leggen op video of foto. Little Grandmother geeft aan dat het heel belangrijk is niet bang te zijn voor onze vrienden uit de ruimte. Ze zijn er om ons te helpen en ze houden heel veel van ons. Ze houden 10.000 x 10.000 maal zoveel van ons als wij van onze kinderen houden. Op dit moment worden ze nog tegengehouden maar er wordt hard gewerkt aan een openbaring van hun aanwezigheid; disclosure.

Little Grandmother vertelt ons nog iets anders, namelijk dat een aantal van deze sterrenmensen is al op aarde om ons te helpen om de frequentie hoog genoeg te houden. Ze houden zich echter goed verborgen op een plek waar niemand ze zal zoeken. Kiesha is even stil voordat ze onthuld wat deze plek is. “De sterrenwezens houden zich verborgen in onze verstandelijk gehandicapten. Dat klinkt ongelooflijk maar het is waar. Hun verstand werkt dan misschien niet naar behoren maar hun ziel is van een hele hoge frequentie en iedereen die omgaat of werkt met verstandelijk gehandicapten weet dat het heel bijzondere mensen zijn.”

Behalve de "starbeings" zijn er vele lichtwezens en liefdevolle wezens (en engelen) uit de hogere sferen die staan te popelen om ons bij dit alles te helpen, omdat zij weten dat het er nu om gaat. Stel je er voor open, vraag hun hulp en je zult het krijgen.

Natuurlijk werd er ook gesproken over 2012 en de verschuiving van de polen die dan zal plaatsvinden. Kiesha drukt ons op het hart om vooral niet bang te zijn. Steek geen energie in angst. Als het voorbij is en het wordt weer licht na een aantal uren van volledige duisternis, zie je vanzelf wat er gebeurd is en waar je bent beland. Alles komt goed. Het is niet nodig om bang te zijn. De voorbereiding van deze shift is al gaande. Geleidelijk aan komt er steeds meer energie vrij om ons hier rustig aan te laten wennen. Veel mensen voelen dit bewust, of onbewust aan. Sommige mensen ervaren lichamelijke klachten. Verzet je hier niet tegen, het hoort er allemaal bij.

De allerbelangrijkste boodschap van Little Grandmother blijft; herinner je wie je werkelijk bent. Herinner je dat alles onderdeel is van een groter plan. Jouw hoger zelf heeft je hierheen gestuurd om te leren en te ervaren. Je bent perfect zoals je bent. Er zijn geen fouten, alleen leermomenten die je helpen te groeien. Omdat iedereen hier is om te leren en om te groeien kan en mag je anderen niet beoordelen. Daar heb je het recht niet toe. Iedereen volgt zijn eigen pad. De ene zit misschien op de universiteit, de ander zit nog in de kleuterklas. Het maakt niet uit wat anderen van je denken. Het draait niet om jou. Jij bent perfect zoals je bent. Je zit op precies het juiste pad. Voel je niet slecht over jezelf en voel je vooral niet schuldig. We zijn veel te hard voor onszelf. Wees trots op wie je bent. We gaan de wereld veranderen en redden. Niemand zal ons komen redden want wij zijn zelf de reddingswerkers. Wij hebben alle antwoorden. Wij zijn de sterksten van de sterksten en we zijn hier om de wereld te veranderen en dat kan alleen maar met Liefde. Onvoorwaardelijke liefde, zonder oordeel. Blijf positief ook al is dat soms moeilijk en lijkt alles tegen te zitten. Blijf positief en wees liefde. Stuur je liefde ook aan degenen die het niet lijken te verdienen, zij hebben het juist nodig.

Little Grandmother is iedereen die helpt om deze boodschap te verspreiden heel dankbaar!

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville