Magische Zeemeerminnen & Dolfijnen

Toegevoegd door Saskia Beugel op 19-12-2010 om 23:26

Vandaag trok Martine Sanders van de opleiding die ik volg School of Life (coach/therapeut) een kaartje voor mij uit de Magische Zeemeerminnen en Dolfijn Orakel kaarten

Voor jou heb ik een kaart getrokkken uit mijn nieuwe Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen orakelkaarten:

Innerlijke Kracht

Je bent veel sterker dan je denkt. Je kunt je innerlijke kracht op een veilige manier aanspreken.

Deze kaart toont aan dat je innerlijke kracht naar buiten wil komen. Je gebruikt deze kracht op de juiste manier en je kunt er geen misbruik van maken. Je werkelijke vrienden en de mensen die echt van je houden zullen heel blij zijn dat je weer sterk en krachtig bent.

Innerlijke kracht bezitten betekent dat je jezelf niet langer op wat voor manier op wat voor manier dan ook als slachtoffer wilt zien. Het betekent dat je met respect voor andere mensen en vroegere omstandigheden alle schuldgevoelens loslaat. Onthoudt dat je tegelijkertijd zowel vriendelijk als innerlijk krachtig kunt zijn - en dat werkt heel effectief.

Spreek regelmatig deze affirmatie uit: Ik kan nu op een veilige manier sterk en krachtig zijn! Ik accepteer mijn innerlijke kracht om deze te kunnen gebruiken ten dienste van licht en liefde.

Wees blij met de veranderingen die je om je heen ziet gebeuren. In plaats van je er druk over te maken wat anderen van je denken, kun je je innerlijke kracht gebruiken om positieve veranderingen in je omgeving aan te brengen. Je bent je nu bewust van je eigen innerlijke kracht!

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville