Blogs

De vier inzichten....

Toegevoegd door Lisette Hennen op 25-04-2008 om 16:05

Nee, dat had ik van te voren niet verwacht, dat er zoveel wijsheid is te vinden in een heel klein boekje. meer »

Let your soul be your pilot

Toegevoegd door Saskia Beugel op 24-04-2008 om 00:00

Afgelopen dinsdag een prachtige les gehad van School of Life. Over ieders ontwikkeling en groei en dan zie je opeens dat de mensen met wie ik de opleiding doe inderdaad steeds meer in hun kracht staan. Voor mezelf ook dat gevoel. Het gaat misschien wat houterig nog af en ... meer »

Surrender

Toegevoegd door Saskia Beugel op 12-04-2008 om 00:00

Omdat ik vandaag twee keer berichtje uit India kreeg. Een uit Bombay van Cissy die bij Ramesh Balsakar was geweest en een van Babbette die het international yogafestival had bijgewoond.. een kleine honour aan Swami Dharmanada. Mijn eerste spirituele leraar, die mij heeft ... meer »

Little Star

Toegevoegd door Saskia Beugel op 12-04-2008 om 00:00

Soms heeft een mens en ik ook.... op mijn blog heel veel woorden nodig. En soms volstaan quotes of teksten van liedjes (in het leven maar ook op deze blog) die me iets geven op mijn pad meer »

Ayahuasca, een heilige reis naar binnen

Toegevoegd door Lisette Hennen op 09-04-2008 om 00:00

Afgelopen zaterdag was het dan zover, iets waar ik al 2 jaar naar toe leef. Het beleven van het medicijn Ayahuasca. meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville