Blogs

Evolution of Human Consciousness through progressive Spiritual Initiations

Toegevoegd door Saskia Beugel op 19-01-2011 om 01:25

meer »

Het nieuwe leiderschap

Toegevoegd door Saskia Beugel op 18-01-2011 om 16:26

meer »

Align with the Cosmic Laws

Toegevoegd door Saskia Beugel op 16-01-2011 om 20:50

Ik schreef met mijn first spiritual teacher uit Rishikesh (nu in States) Swami Dharmananda over de fase waar ik in zit. Ik wist dat hij door dezelfde fases en uitdagingen was gegaan. Een spiegel. meer »

Makar Sankranti

Toegevoegd door Swami Dharmananda op 14-01-2011 om 23:51

Today is Makar Sankranti. When the sun shifts its location from one zodiac sign to the other that day is called sankranti. Makar Sankranti is the day when the sun enters the zodiac Capricorn. meer »

Hoe ik zelf mijn passie heb gevonden (+ tips)

Toegevoegd door Sander Spanenburg op 14-01-2011 om 09:13

Het lijkt best lastig om ineens je passie en te vinden als je nu nog geen idee hebt van wat jouw passie nu is en waar je die kan vinden. Maar ik heb goed nieuws! Je weet namelijk al veel meer dan je denkt! Ik wil dat graag in dit artikel aan je uitleggen aan de hand van m... meer »

Wat gebeurt er met je als de vier oerkrachten samenkomen?

Toegevoegd door Henry de la Croix op 06-01-2011 om 14:45

Ik ben 2011 begonnen door deel te nemen aan een Inipi ook wel bekend onder de naam Zweethut - ritueel. Een zweethut is een intens reinigingsritueel dat je samen met anderen ervaart. Het ritueel viert en verdiept een bijzonder moment. Je staat stil bij wat geweest is en ma... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville