Blogs

De profeet

Toegevoegd door Saskia Beugel op 28-12-2008 om 01:51

En een oude vrouw, Die een kindje aan haar borst drukte, zei: Spreek tot ons over kinderen. En hij zei: Je kinderen zijn je kinderen niet. Zij zijn de zonen en dochters van 's levens hunkering naar Jij mag hun geven van je liefde, maar niet van je gedachten, want zij heb... meer »

Het Land achter de Regenboog

Toegevoegd door Henry de la Croix op 19-12-2008 om 17:57

Het Land achter de Regenboog, is de titel van een boek dat ik op dit moment aan het schrijven ben. Het volgende stukje deel ik graag via deze blog met jullie. Het bevat een aantal inzichten en lessen die ik op een bijzondere manier heb mogen ontvangen. meer »

Verlangen, angst, geluk en verlies

Toegevoegd door Saskia Beugel op 17-12-2008 om 02:41

Afgelopen Full Moon Party sprak ik met Marcel, een frequente bezoeker van Rishis en hij zei... ja je schrijft wel op je blog maar wat beweegt je nu echt... en ja ik geef heel veel openheid maar ook niet alles. In ieder geval wat beweegt me echt dat boek komt nog wel...). ... meer »

You are a Star! De fanclubs van Willem de Ridder

Toegevoegd door Saskia Beugel op 01-12-2008 om 00:52

Madonna zong het al: You are a Star! Gisteren was ik bij een vriendinnetje van mij Fraukje, nog net voordat ze naar India vertrok. Nadat we een Tarotkaartje hadden gelegd... vertelde ze mij over de fanclubs van Willem de Ridder die haar vriendje bezoekt. En het schijnt ec... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville