Blogs

Transformatie van de Ziel

Toegevoegd door Saskia Beugel op 25-12-2009 om 01:21

Ik werd opnieuw geboren toen mijn ziel en mijn lichaam elkaar liefkregen en een huwelijk aangingen. Kahlil Gibran. Het werk en de website van Lars Faber (http://www.degewijdereis.nl/thuispagina-ayahuasca-transformatie-op-zielsniveau/) gaan over het geheime huwelijk, waar ... meer »

Transformatie van Energie

Toegevoegd door Saskia Beugel op 25-12-2009 om 01:10

Transformatie van energie is n van de peilers in healingswerk, zowel binnen het sjamanisme als daarbuiten. En als we er bij stil staan is het eigenlijk n van de peilers van het menselijk leven, ongeacht onze levenswandel, visie of overtuigingen. Hoe we het draaien of ... meer »

Michael again!

Toegevoegd door Saskia Beugel op 17-12-2009 om 17:44

Vandaag zat ik met mijn lieve vriendinnetje Fraukje en ze vertelde me over deze movie met Michael Jackson, over zijn private life. Over zijn kracht, liefde en licht. Hierbij Michael, the real Michael! Michael again. Hij gaat me zo na aan het hart. Once again... Michael! meer »

The Heart of Jenin, Symbol of Peace

Toegevoegd door Saskia Beugel op 17-12-2009 om 00:40

Een vriend van me nodigde me uit voor een prachtige documentaire/film in Kriterion over een man wiens kind is doodgeschoten door Israelische soldaten. De organen van zijn zoontje (inclusief het hart) geeft hij aan 5 Israelische kinderen (Bedouin, Arabisch, Druze maar ook ... meer »

Wijze vrouwen

Toegevoegd door Saskia Beugel op 10-12-2009 om 02:16

Wijze vrouwen... meer »

Wees vriendelijk weiger te haten

Toegevoegd door Saskia Beugel op 09-12-2009 om 00:16

Deze tekst kreeg ik vandaag van Hubertine Roessingh van The Value Agency. Laat uw hart zich verruimen. Een andere stap die leidt naar het pad van goddelijke liefde is vergiffenis. Vergeven is de impuls van het hart die u ertoe brengt de eerste stap omhoog te doen; dat i... meer »

Marcel Messing

Toegevoegd door Saskia Beugel op 06-12-2009 om 21:58

Ik heb net Marcel Messing gezien bij Brahma Kumaris. Ik vond t erg indrukwekkend. Aan de hand van de wetenschap en ook oude geschriften Upanishads en Nag Hammadi, de Essenen en Katharen vertelt hij een bere indrukwekkend verhaal. meer »

Flying high Ramses, feet no more nailed to the ground!

Toegevoegd door Saskia Beugel op 03-12-2009 om 10:57

Zanger, acteur en levenskunstenaar (en disciple van Bhagwan Osho Rajneesh) Ramses Shaffy op 76-jarige leeftijd overleden. Met grote hits als: We zullen doorgaan, Sammy, en Laat me heeft de vrijgevochten troubadour in de jaren zestig en zeventig een onuitwisbare stempel ge... meer »

Kinderen van de Nieuwe aAarde

Toegevoegd door Saskia Beugel op 03-12-2009 om 00:19

Wie zijn deze "Kinderen van de Nieuwe Aarde ?" Laat we het eerst hebben over de "Indigo Kinderen", zo genoemd omdat het een vrouw, Nancy Ann TAPPE genaamd, eerst opviel dat bepaalde kinderen een nieuwe indigo levenskleur in hun auraveld hadden. Veel mensen zeggen dat deze... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville