Blogs

Actie Meditatie

Toegevoegd door Henry de la Croix op 24-04-2009 om 15:42

Tegenwoordig horen we vaak om ons heen om in het moment te leven en zijn er ontelbare boeken verschenen met titels als de kracht van het nu of iets van dien aard. meer »

The Mind is everything the mind is what you become

Toegevoegd door Saskia Beugel op 03-04-2009 om 02:15

Ik zat in een heftig proces de afgelopen week, weken misschien al. Getriggerd door de opleiding die ik volg School of Life, of ach getriggerd door het leven... En natuurlijk wilde ik ermee stoppen.. sommige stukken wil ik misschien niet aan of dan heb ik al bedacht dat ik... meer »

There are mirrors all around you

Toegevoegd door Saskia Beugel op 01-04-2009 om 03:09

meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville